Eline Timmerman

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu Eline Timmerman ile güçlendirdi.

Kulübümüz, Hollandalı orta oyuncu Eline Timmerman ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

1998 doğumlu oyuncu profesyonel voleybol kariyerine 2013 yılında RIVO Rijssen’de başladı.

Eline Timmerman’a hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.

🗣️ “Galatasaray’a burada oynamama fırsat verdikleri için teşekkür ederim. Tabii ki sezonla ilgili ilk hedefimiz Challenge Cup olacak. Bunun için hazırlıklarımız devam ediyor. Oldukça yoğun bir antrenman temposu içerisindeyiz. Buradaki hedefimiz yeni sezonla ilgili Türkiye ve Avrupa Ligi’ndeki önemli rakiplere karşı iyi performans sergilemek ve olabildiğince yüksek sıralamayla bitirmek olacak.”

💭 Eline Timmermann

-Galatasaray gibi büyük bir camiada oynayacak olmak nasıl bir duygu?

“İyi hissettiriyor!! Ayrıca biraz stresli bir şey. Ama bu kulüple ilgili hislerim gerçekten çok iyi! Bana göre sahada birlikte oynayan bir takımız ve bu
gerçekten hoşuma gidiyor!
Burada eğleniyorum!”

-Voleybolcu olmasaydınız hangi meslekle uğraşmak isterdiniz?

Eline Timmerman : “O zaman hemşire olurdum. Voleyboldan sonra ben de bunu okumak istiyorum. Bir hastanede çalışmak ya da insanlarla ilgilenmek için başka bir şey.”

🗞️instasporland1

-sultanlar ligi (Türkiye ligi) hakkında ne düşünüyorsunuz?

“Gerçekten hoşuma gitti! Ama benim için de her şey yeni. Bu yüzden yeni zorluklarım var ve gerçekten hoşuma giden şey bu. Güçlü rakipler ve her şeye odaklanmanız gerekiyor, aksi takdirde kaybedersiniz.

-unutamadığınız voleybol maçı var mı?

“İlk yılımda Postdam'a (Guillermo ve Ioannes'in takımı) karşı final oynadık ve onların maçları 2/1 oldu. Bu yüzden Potsdam'da deplasmanda oynamak zorunda kaldık. Bir noktada setlerde 2/2 idi.

5. sete başladık ve bir noktada şampiyonluğu kazanmaları 14/12 oldu. Hiç bu andaki kadar gergin olmamıştım ve nasıl yaptığımızı bilmiyorum ama maçı 3/2 ile kazandık ve birkaç gün sonra son maçımızı oynadık ve şampiyonluğu kazandık🥳

🗞️instasporland1