Elveda Forum(Selo'ya destek)

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Selahattin UĞURKUTU demiş ki ;

gözlerim doluyor mesajlarınızı okurken sizleri bırakmak istemiyorum fakat bu kahrolası hastalık içimden çıkarmı?
yarın antalya tıpta uzmanlar sonuçları tekrar gözden geçirecek.
ben her zaman söylediğim gibi sizleri Çok seviyorum herdaim.

yazmış olduğunuz moral dolu mesajlar için teşekkür ediyorum
sizleri yanlız bırakmayacağım
(söz)
allaha emanet olunuz.

ne yazdığımın farkında değilim affola
--------------------------------------------------------------
Desteğe devam...

geçmiş olsun abi.
herşeyden önce o çocuğun için kendini hayata daha çok vermelisin.herşeyin başı inanç.

hastalıklar insanın günahlarına kefarettir. ve sana rabbimin hediyesi olan evladın için yaşama olan inancını devam ettirmelisin. İnsanın bu dünyada yiyeceği ekmek varsa sen hep aramızda olacaksın.. Biz senin için duacıyız. Tez zamanda şifa bulman dileğiyle..

yeneceksin bu hastalığı abi o kadar!!!benim de yegenim yendi 17 yaşında,sakın ola ki her zaman zevk olarak gördüğün şeylerden vazgeçme,hep yenecem de,hiç kötü düşünme unutma bu hastalık moralle yenilir!!!ilk duyduğun için yoğun bir duygu karmaşası içindesin abi..bence çocuğun için yenmelisin,galatasaray için...

Yazılanları okuyupta etkilenmemek mümkün değil,anladığım kadarıyla şuanda elimizden dua etmek ve bol bol moral mesajı göndermek gelir.Olumsuz durumlarda nasıl konuşulur bilmem hiç beceremem ama söyleyeceğim tek şey senin için dua edeceğim abim.

Forumdan bir süre geride kaldığım için özür dilerim.Aslında bunun için konuşmak bile yersiz, çünkü arkadaşımızın bunu atlatacağına eminim.Eski çağda yaşamıyoruz.Eminim bizim O'na güvendiğimizi O da biliyor ve O da kendine güveniyor.Daha yapacak çok iş varken panik yapmaya gerek yok ;) Ben ikinci ihtimali bırak aklıma getirmek istememeyi, düşünmüyorum bile çünkü öyle birşey olmayacak.Bazı soruların cevapları tek şık olabilir.Senin cevabın da tek şık..Yola devam çünkü daha ihtiyacımız var.Seninleyiz..

İnsanların hiçbir zaman kaybetmemeleri gereken tek şey varsa o da umuttur.Biz hepimiz inanıyoruzki bu hastalığı yendikten sonra yaşama daha da bağlanacaksınız.Manen hepimiz yanınızdayız...

Abimize acil şifalar... Yenilmeyecek hastalık değil. Daha doğacak çocuğu ile bir ömür geçirecek. Daha Galatasaray ile nice başarılar yaşayacak. Abimize yeniden acil şifalar...

Allahım sen acil şifalar ver yarabbim abimize abi yüksek moralle bu hastalkığı hep beraber yeneceğiz yok öyle başka ihtimaller ya şifa ya şifa