ELW 4. Hafta | Galatasaray 83 - Landes Basket 64

Tarih: 27 Ekim 2021
Saat: 20:00
Salon: Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi


4. Hafta'da rakibimiz Landes Basket. Kuralar çekilirken aslında kendimize denk gördüğümüz bir rakipti ancak hem Fenerbahçe hem de Kursk'u yakın skorlarla da olsa yenerek istim üzerinde bir takıma dönüştüler. Dolayısıyla bu maç da hem grup için hem bizim için kritik bir noktaya geldi. 3 galibiyetli Sopron Fenerbahçe deplasmanında, 2 galibiyetli Kursk ve Girona ise grubun diğer iki zayıf takımıyla oynayacak. Bu 3 maçı da favorilerin kazandığını varsayarsak kazanan takım için ilk 4 potasına tutunma maçı olacak. Biz kazanırsak zaten ilk 4'te kalıyoruz, kaybedersek de ikinci tur potasıyla fark 2 galibiyete çıkmış olacak. Bizim galibiyete ek olarak bu maçlarda yaşanacak süprizlerle grup daha da karışabilir.


Kulüp ve camia umarım derbi gündemine kapılıp maçı es geçmez, güzel bir organizasyonla kapasite dahilinde bir seyirci gelir bu maça.


Başarılar Sarayın Sultanları...
 
Son düzenleme:
İlk yarı 46-19 öndeyiz, skor süper ilk yarı için.

Ama takım çok savunma ribaundu veriyor , birde çok basit pota altı sayıları atamıyoruz.
Karşı takımın geri dönüşünü önlemek için , 3.çeyrek dahil oyunu sıkı tutmalıyız. Hoca erken takım as oyuncularını bence çekip , maçı riske etmemeli.

Gene yazayım bu Chelsea kardeş iyi, hoş da cidden amerikalı oyuncu hakkımıza yazık oluyor. Skor gücü yüksek , top sürebilen ve içeri drive edebilen bir oyuncu almamız lazım. + 4/5 oynayabilen bir pota altı yabancıya da ihtiyac var üzün maratonda.
 
83-64 maç sonucu.
Aneta , Tina iyi oynadı bu gün.
çok savunma ribandu verdik. Pota altından çok basit sayılar kaçırdık.
Takımda en çok sırıtan , amerikalı kontenjanını chelsea dungee ile doldurmak. çok geç olmadan yerine iyi bir skorer almalıyız.
 
Takıma tebrikler. Ribaundlar dışında gayet iyi oynadık. Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağız. Umarım son topa kadar mücadele edip kazanabiliriz.
 
Maçın başından,maçın sonuna kadar çok iyiydik.Takımımıza ve koçumuza tebrikler.

Chelsea kötü oyuncu,kötü transfer.Ne verebileceği belli olmayan,yeteneksiz oyuncu.Kariyerinde zıplama yapabilecek bir oyuncuda değil.Euroleague'de oynamayı haketmeyen bir oyuncu.
 

Üst