ELW 5. Hafta | Girona 55 - Galatasaray 69

Tarih: 3 Kasım 2021
Saat: 22:15
Salon: Pavello Fontajau
Yayn: Gs Tv

Gruptaki 5. hafta maçları oynandı. Hatta diğer gruptaki maçlar da oynandı. 5. haftanın kapanış maçı bizim maç olacak. Fenerbahçe enteresan şekilde kaybetmeye devam ediyor, bu maçı kazanırsak 3 galibiyetli 3 takım arasına girip hem ilk 4'e giriyor hem de Fenerbahçe ve Schio'yu geçmiş olacağız. Tabi aynı durum rakip için de geçerli. Açıkçası grup hem karışmış durumda hem de bizim gibi takımlar için sürprize açık durumda.

Başarılar Sarayın Sultanlarına...
 
Ön alanda baskı yiyince kötü top kayıpları yaptık,ayrıca basit fauller yapıyoruz.Girona zaten sürekli itiraz ederek,hakemi ve ortamı germeye çalışıyor.
 
Çok kötü bir hakem yönetime karşın farklı kazandık. Baskıdan topu çıkarmakta çok zorlanıyoruz. En kritik topu mola sonrası yarı sahadan Tina'nın drimblingi ile çıkardık sanırım koç molada bunu çizmemiştir, doğaçlama gelişen bu durumu Tina'nın becerisi ile ucuz atlattık. Elden çok top veriyoruz, Kursk maçını da öyle vermiştik. Topa yön veren baskıdan topu çıkaracak skorer bir kısa alamazsak bu tempoyla sakatlıklara davetiye çıkaracağız gibi görünüyor. 6-7 kişiyle oynuyoruz başta Tina ve Pelin olmak üzere oyuncularımıza çok fazla yük biniyor. Bu durum maçın sonlarına doğru fazlaca basit hata yapmamıza neden olurken daha da kötüsü olası sakatlıklara zemin hazırlıyor. Bu kadar mücadeleye yazık edilmeden acil iki transfer yapılmalı bu takıma.
 
Benim anlamadığım bir takımımız var haftasonu yenilirsek sasirmam ama avrupa da son 4 maçın 3unu kazandık ki bizi iki maçta farklı yenen fener son 4 maçta 1 galibiyet aldı sorun bizde mi onlar da mi anlayamıyorum
 
Benim de tek korkum, aynı Kadıköy'de yıllarca ekmeğini yedikleri gibi üzerimizde psikolojik bir üstünlük kurmaları.
Sanmam bence problem maçlara hazırlanma şekli diye düşünüyorum son 4 avrupa maçında ki tek yenilgimizi son topta almis durumdayiz sanki hemen hemen tum branslarda avrupaya odaklandik fener de sadece bizim maclara odaklaniyor tek problem fener maclarinda geri dustugumuzde cabuk kirilmamiz bunu cozmemiz lazim futboldan örnek vereceğim buraya kadıköy de bir ara berabere bile kalamıyorduk ilk kırılma maçı hiç beklemediğimiz 2010 2011 sezonunda olmuştu derbi oranlarında ki en düşük bahis oranı verilmesine rağmen takım galibiyeti kaçıran taraf olmuştu böyle bir maçı kazanmamız bence yeterli olur diye düşünüyorum
 

Üst