• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw 7. Hafta | Usk Prag 64-55 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Johannes'in ritim bulacağını düşünüyorum. Burada asıl sorun bencr Johannes'in topla değil daha çok topsuz skorer olması. Ona şut hazırladığın sürece daha verimli bir oyuncu. O şutu bugün sokamasa da kadın basketbolu için elittir ve maçlarında çoğunda o bulduğu şutu sokar. Problem biz ona topu vermek zorunda kalan bir takımız
Katılmıyorum

Bu takımın yetenek tavanının zaten direkt şampiyonluk alabilecek kalitede olmadığını zaten sene başından beri söylüyoruz. Ekrem Hoca gidene kadar kazandığımız bütün kritik maçlar, takım olabilme olgusunun getirmiş olduğu sert savunma, iyi ribaunta girme ve hücumda ve savunmada disiplini bozmama gibi sebeplerden kaynaklanmıştı. Bu maçta ise bu saydığım olguları bu maç bir kenara bırakmış gibiydik. Prag'ın bu maçı kazanmaya çok ihtiyacı vardı. Kadroları geçen seneki şampiyon kadro ile aynı değil fakat bu tip maçları oynama kültürüne onlar da sahip. Saydığım sebeplerin üstüne Johannes'in de sayı katkısı veremediği bir maçı kaybetmemiz çok doğaldı. Bu takıma hala bir skorer alınmalı meselesi sene başından beri bir tartışma konusu fakat bu maçta ki görüntü sadece bu tartışmanın da ötesindeydi.

Efe Güven ile başlayan mevcut koçun defterini dürüp, yardımcısını başantrenör yapma furyası bile asırlık bir camiaya yakışmıyor.
Bu sezon başında sahada Galatasaray tarihine yakışır bir mücadele veren takım vardı, deplasman maçlarında bile rakip, ilk yarıda 20 li sayıları zor görüyordu. Yine sıradan bir takıma dönmek üzereyiz.

Son düzenleme:
Efe Güven ile başlayan mevcut koçun defterini dürüp, yardımcısını başantrenör yapma furyası bile asırlık bir camiaya yakışmıyor.
Bu sezon başında sahada Galatasaray tarihine yakışır bir mücadele veren takım vardı, deplasman maçlarında bile rakip, ilk yarıda 20 li sayıları zor görüyordu. Yine sıradan bir takıma dönmek üzereyiz.
Noyan, kardeşim mevcut tablo o günlerin geri geleceğine işaret ediyor.bir hocasını öz evladını bu takıma çok görenler sezon sonu ne bahaneler üretecek göreceğiz...

Son düzenleme:
Galatasaray Kaptanının üzerine yürüyen öz evlat mı , Galatasaray Kaptanının üzerine kimse yürüyemez , Kaptanın kimliğinden bağımsız
Üstelik Ekrem zamanında Emlak konuta yenilmedi mi bu takım, neyin güzellemesi bu?

Geri