ELW 9. Hafta | Galatasaray 70 - Dynamo Kursk 80

15 Aralık 2021
20:00
Şehit Mustafa Özel SS

Dün akşam itibarı ile 34 bilet satılmıştı maça. Sporcular bile sosyal medya paylaşımıyla taraftar çağırıyor. Ne olacağını göreceğiz...


İlk maçtaki gibi yakalayabilirsek rakibi bu sefer bir galibiyet gelebilir...

Başarılar Sarayın Sultanlarına...
 
Kazanır mıyız, kaybeder miyiz bilmiyorum ama takımın sonuna kadar mücadele edeceğini biliyorum. Sonunda kazandığımız ama en önemlisi sakatlık yaşanmayan bir maç olur umarım.
 
Seyirci sayısı düşük olacaktır diye düşünüyorum, fenere karşı alınan farklı yenilgiler ve hafta içi olması sebebiyle. Bu kritik maçta güçlü bir seyirci desteğiyle rahat kazanabilirdik.
 
ilk yarıyı 41-32 önde kapattık.
Ama takımın gerek hucum da gerek se savunmada pota altı sıkıntılı. hucumda çok basit pota altı sayılarını kaçırıyoruz , gizem bom boş turnike atamıyor. Savunmada ise pota altında çok kolay sayılar yiyip , hücum ribaundu veriyoruz.
Olumlu olarak ; Riquana maça iyi başladı 15 sayı ve 75 % ile oynuyor. Tina ve Davis te 7 şer sayı katkı verdiler. Ama Tina daha yüzdeli hucum etmeli ( 3/9 , 33 % )
 
Yahu Pelin bari savunma , kaç yaşına gelmiş Princi arkadan takip etmek ne ya.
3. çeyrekte rakipteki Arike denen siyahi oyuncuyu resmen yıldız yaptık :(
3 çeyrek sonucu : 56-57 geriye düştük.
 
Bizde bu pelin varkem , oyun kurucu iken biz çok zor maç kazanırız.
Elimizle maçı veriyoruz pelin sayesinde
Yahu bu gün belli hucumd a ya tina yada riquana ile oyna , onlarla top kullan , sen elinde ne patlatıyorsun topu pelin hanım efendi.
 
Yok ya bize taraftar olarak keyifle maç izlemek haram. Bu takımda izlenmez , biz tv den hocada maçı kenardan izleyip , verdik maçı.
Başta yönetim olmak üzere bize bunları yaşatanların , Allah ........................ Amin
 
Merve, Melis, Sude, Pelin, hele de Gizem... İnanılmaz derecede kötüler... Yabancılar ise müthiş hatalı tercihler... Tina biraz belki...
 
Ya , sen git ilk önce Chelsea yi al hadi o olmadı , sonra git davis al. FB deki Alina yada Kayla tarzı bir oyuncumuz olsa takım bir-iki seviye üste çıkacak.
Ha bide ıyı bir oyun kurucu ve pota altı ile avrupada ilk 4 için oynarız en az.
Ama nerede bu tür yönetici anca tvlere çık demeç ver.
Kardeşim git önce klube kaynak bul , sponsor bul , bilme ne aktiviyesini yap. Sonra adam gibi takım kurulması için bütçe yap , bu bütçeyi doğru yönet , doğru harca.
Erkek basketbol + bayan basketbol için 1-1.5 dolar ilave çıkartamadığından dolayı bu kadroları sen kurdurtuyorsan , hatanın en büyüğü sendedir yönetim.
Futbolda milyon paraları bas bonservislere , bas oyunculara , sonra amatör branşlar kar etmiyor. Ulan sanki futbol takımı kar ediyor.

Burak başkan çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için , çok. :)
 
Bu takımın maçlarına daha kimse gitmez ve gitmeyen haklıdır da. ekonomik olarak da ülke kötü bir duruma gelmişken bu kadar transfere kupa çıkaramayan koça da oyuncu falan alınmamalı devamlı. sponsor gelirse yeni bir yapılanmayla güçlenebiliriz. bu sezonda geçmiş sezonların kopyası olur sadece.
 
Mücadelemize sağlık Takım
Sonuna kadar mücadele ,ama kaç kişiyle,Anete sağlam olsa çok rahat alırdık.
Burada esas sorumluluk konuşup konuşup bir Sponsor bile bulmayan,şubeye destek olmayan Yönetim de , yöneticiler okul arkadaşlarına iş ayarlamak yerine Takım a odaklansa keşke.
(İstanbul'da olsam her maçına giderdim)
 

Üst