ELW | Bourges Basket 87-80 Galatasaray, Galatasaray 75-65 Boruges Basket

Fazla söze gerek yok. Tamam ya da devam diyeceğimiz iki maç. Bu gece kazanırsak ikinci maç formaliteye dönecek. Ancak bu akşam kaybetmemiz, hele de Landes'in formalite maçı oynayacak Sopron'a karşı bir süpriz yapması halinde son maç çok daha kritik hesaplara sahne olabilir. Tabi çaprazdaki grup olan Fenerbahçe'nin grubunda bu akşam Asvel ve Fenerbahçe'nin ilk ikiyi garantileme ihtimali var. Asvel-Fenerbahçe maçının Sopron-Landes maçıyla ayn anda başlayacak olması bizim için avantaj tabi. Sopron'un rakip seçip maç bırakma ihtimali ortadan kalkacak. Prag ilk maçtaki gibi Asvel'i bu akşam yenerse orda işler iyice karışacak, bu durumda Sopron da muhtemelen liderliği bırakmak istemeyecektir.

Umarım istediğimizi alır yolumuza devam ederiz.
 
Son düzenleme:
Gruptan çıkmak için iplerin bizim elimizde olması güzel bir duygu. Rakibin grupta henüz galibiyeti yok. Grupların ilk maçlarında Landes'e yenilmişlerdi. Seviyeleri üç aşağı beş yukarı belli. Landes maçlarındaki gibi rahat kazanmalıyız. İkinci Landes maçındaki gibi değişik rotasyonlar uygulamayıp, takımdaki as oyunculara daha fazla süre vererek rakibe maçı kazanabileceğine dair ümit vermeden maçı kazanmalıyız. Bu maçı kazandığımız takdirde zaten yarın bol bol rotasyon yapma şansımız olacak.
 
Pelin, Asena, Prince, Sude, Angel, Anete, Mercedes, Qyl ile 8 li dar bir rotasyon ile oynamalıyız. Maçı kontrol altına aldığımızda da Cansu ve Hruscakova gibi isimler rotasyona dahil edilebilir.
 
Bourges'i hiç beğenmiyorum.Yacoubou'yu 2-3 pozisyon üst üste savunursak bizim için rahat maç olur.Yacaubou ve Chartereau harici diğer oyuncular güven vermiyorlar.İyi yüzdeler ile maçlara başlasalar bile uzun süre ortada görünmüyorlar.

Eldebrink'tende Sopron karşısında boş turnikeleri kaçırdığı gibi bir performans bekliyoruz.Başarılar Sarayın Sultanlarına.
 
yaw rakibin son şansı o yüzden tüm gücüyle tam motivasyonla bu maçı oynayacaktır, ama efe hoca fantezi yapıyor rotasyon yaparak. yapma işte abi yapma şu maçta.
 
Angel, Epi falan 40 dakika sahada kalabilecek fiziksel durumda değil. Angel'ın az önce savunmada müdahale bile etmediği pozisyonu gördük. Mecburen dinlendirerek kullanmak zorundayız.
 

Üst