• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ELW | Bourges Basket 87-80 Galatasaray, Galatasaray 75-65 Boruges Basket

5 sayı fark açıyoruz, 4 sayı fark açıyoruz 2 hücumda yakalanıyoruz. 17 top kaybı 8 buçuk dakika var.

şu ana kadar 17 top kaybı çünkü takımın bir sistemi yok.

Angel ısrarı maçı verecek. kenara al artık koç uyuma yahu.

FIBA'nın yayınında chat kanser ediyor. Suyun öte tarafı troll gönderip duruyor inanılmaz gerçekten. Korkutucu olan detay bu insanların cidden böyle düşünebilme ihtimali. Pazartesi günü seviyeli bir şekilde basketbol tartışılan chat 4 günde Beyaz Futbol stüdyosuna döndü. Bu da bu maç hakkında maç dışı bir detay olarak bulunsun.

Efe Güven Ömer Uğurata'ya bağladı.

Hiç hak etmediğimiz halde hala maça ortağız. Son 3,5 dakikada bir şeyleri değiştirebiliriz umarım

ya bırak allah aşkına.. 17 saniye var 3 lük deniyor pota altında kimse yokken ya. bu ne gevşekliktir kardeşim. angel-prince ve koç bugün iyi çalıştı rakibe. sonuna kadar kaybetmeyi hak ettik.

Efe Güven bu takımın hocası olamayacağını çok erkenden belli etti.

Yürüyemeyen Yakubu 17 attı ve koç da bizim gibi izledi ancak.

Efe hoca Avrupa'da yapamıyor sanki.
Ekrem hoca bu sene erkek takımı ligte tutsun seneye asıl mekanına dönsün.

Mercedes Russell kadar kötü basketbolcu izlemedim bu forma altında.

Angel ısrarı- prince'nin saçma sapan 15 saniye varken el üstünden atışları ,mercedesin trene bakar gibi savunma yapması, koçun gereksiz rotasyonu ve ısrarları maçı mafetti. resmen kaybetmeye oynadık.

Ya bu kadar amatörlük olmaz ikili sıkıştırma yapmayı bile beceremiyorlar inanılmaz ya.

angel'in bugün ben sahada ruhen yokum diye bağırmasına rağmen ısrar etmesi tamamiyle fiyasko. 3 perden beri yazıyorum çıkar çıkar yok abi illa yenilene kadar tutacak.

bourges87-80efegüven

Fener maçını izleyememiştim, o yüzden tüm Efe Güven döneminde izlediğim en utanç verici performans olabilir bu gece izlediğim ''şey''.

Angel ,16 da 3 saha içi isabeti ile oynadı. :(

Geri