ELW | Bourges Basket 87-80 Galatasaray, Galatasaray 75-65 Boruges Basket

Maalesef bu maçı düzensizlikten, kadro yönetimsizliğinden; rakibimizden isim isim daha kaliteli olmamıza rağmen kaybettik. Angel istenilen katkıyı veremedi ama önceki maçlarda o katkıyı da vermesi kendi bireysel becerisindendi. Önceki maçın sonunda belirtmiştim bu takımın rolleri nasıl dağıtılmalı diye. Bu elbette bir anda herkesi belirledikten sonra makine gibi işleyecek ama o temelin bir yerden başladığını da görmek isteriz. O rolleri dağıtmazsan bugün Angel'ın ki girmedi yarın da Prince'in girmez. Çok birey temelli oynuyoruz bu yüzden. Bu maçtan fişi çekmeli hatta rahat kazanmalıydık.
 
Kazanmayı haketmedik.Efe Güven maça çok kötü hazırlanmış.Takım Yacabou oyunda değilken bile savunmada çok kötüydü.Angel maça hiç giremedi.Sayı yesekte daha fazla atarak kazanırız havasındaydı takım.Şu maçı kazansan gruptan çıkıyorsun,bunun ciddiyeti ve konsantrasyonu olmalıyken Anete harici savaşan yoktu.

Yazık vallahi ya.İlle son maç stresini yaşayacağız değil mi.Şimdi asıl son maçta oyuncularda fiziksel ve mental yorgunluk kendini gösterebilir.
 
angel'in sokamayacağı çok belliydi ama. 4.per kenarda başlatıp son 3 dakika oyuna almalıydı. ama takımını bozmasına rağmen ısrarla oyunda tuttu ve iyice saçmaladık takımca o ara maç gitti.
 
Bu takım son 4 günde 3. maçına çıktı; yeni oyuncular geldi ve idman yapamadılar. Ayrıca yaşları da geçkin. Bu yüzden tempo yapamadık ve daha çok şuta yöneldik. Yarın böyle olacağını sanmıyorum ama bugünü anlayabiliyorum. Yani bu sonuç rezalet falan değil. Asıl rezalet olan fikstür.
 
Son düzenleme:
Şu takımdan kimler girer bizim bu kadroya? Hiç kimse.. Böyle bir takıma yenildik işte. Kendi ellerimizle umut verdik yarın daha zorlayacaklar.
Q, Angel ve Prince katılımından sonra hoca dokunuşu görmedim henüz ve göreceğimi de zannetmiyorum. Oyuncular neler yapabilecek göreceğiz.
 
Bu akşam bir 40 dakika daha olduğu için çok da ağır bir şey söylemek istemiyorum. Ama son 6-7 dakikada rakip sahadan çekilse yine basket atabilir miydik emin değilim. Kötü oynasak da maçı kaybettiren o panik ve kontrolsüzlük oldu bize, başka bir şey değil...

Umarım telafi ederiz bu akşam...
 
Dünden ders aldığımızı ve bugün rahat galip geleceğimizi düşünüyorum. Aksini düşünmek bile istemiyorum!!
 
Skor atamamıza bulduğumuz çözüm Angel'ı kenara almak.

Evet yanlış duymadınız. Büyük hayal kırıklığı Efe hoca
 
Angel dünkü gibi berbat oynuyor.. farkını koymasını beklerken resmen 2 maçtır takımı bozan isim oluyor. umarım bu maç yanıltır bizleri.
 
Rakip cidden vasat , ama biz vasat altıyız resmen. Ne oynuyoruz , bu basketbol mu bilemedim. İlk çeyrek sonuna kadar dayanamadım , kanalı değiştirdim. Maçı seyredenlere kolay gelsin.
 
İki tane çok iyi uzunumuz var ama bir tane top indirmez miyiz onlara pota altında? Efe hoca ne yapmaya çalışıyorsun?
 
6/1 3 atış mükemmel yine. Ah bir dış atıcımız olacaktı.
 
Uzunlarımızın savunması harbiden trajikomik. steinberga ise benim için takımın yıldızıdır. böyle dengeli ve karakterli avrupalı oyuncular bulmalıyız.
 

Üst