ELW | Bourges Basket 87-80 Galatasaray, Galatasaray 75-65 Boruges Basket

Bu kadar mı Efe hoca Allah aşkına? Çözümün Angel'ı mı kenara almak???
 
Yorgunluk baş gösterdi yine.
2. yarıya da kötü başladık.
Efe hoca ile bu sene son senemiz olsun.
Ekrem Memnun, erkek takımımızı ligte tutsun sonra da asıl mekanına dönsün...
 
Şu 3 çeyrek te en az 20 pozisyon Shaqtin a fool'a malzeme çıkar.

Prints 7 saniye var ne yaptın sen ya?
 
Angelın iki maçtır öyle saçma sapan zorlamaları oldu ki cidden şaka gibi. süreye oynamak yerine hala gereksiz zorluyor ve rakibin işine geliyor. allahtan steinberga'ya sahibiz. eğer steinberga'nın büyük oyunu olmasa, angelin zorlamaları yüzünden bugünde sahadan yenilgi ile ayrılabilirdik.

hakemlerde şuan rezalet bir yönetim gösteriyor.
 
Steinberga, angela nasıl oynaması gerektiğini gösterdiği bir maç oluyor. angela rağmen güzel bir galibiyet. takımlar takım ! 🦁
 
Umuyorum Angel yorgunluktan dolayı böyle oynadı. Steinberga, Pelin ve Prince'in performansları ilerisi için umut verdi. Uzunlarımız ise maalesef güven vermiyor ama Fenerbahçe'nin de zayıf karnı orası. Bakalım ne olacak ama ben umutsuz değilim.

Takımımızı tebrik ediyorum.
 
Ne olursa olsun,son bölümdeki saçmalamamıza rağmen,Angel'ın 2 maçtır kötü oyununa rağmen çeyrek finale çıkmış olmak büyük mutluluk benim için.3.çeyreğin son bölümlerinden,son çeyrek 15 fark yaptığımız bölüme dek çok iyi mücadele ettik.4 maçın en istikrarlısı Anete oldu.Anete hücumda atar veya kaçırır maçtaki en pis işlerin hepsini tek başına yapmaya çalışıyor.

Fransızlar bizle aynı kalitede olmasada 5 günde 4 maç yapıp 3 maç kazanarak gruptan çıktık.Anete başta olmak üzere tüm oyuncuların mücadelesine,yüreğine sağlık.
 

Üst