ELW | Bourges Basket 87-80 Galatasaray, Galatasaray 75-65 Boruges Basket

Mercedes, Prince ve Pelin'in çabalarıyla gelen bir tur oldu. Yani savunma çabamız en azından 36-37 dakika iyiydi ama Yaocoube olsa kuvvetle muhtemel bugün de yenilirdik. Angel savunmada biraz uğraşıyor ama hücum tarafında 2 maçtır Bourges'e çalıştı resmen. Fener'den maç alabilmemiz mucize gibi ama hiç yoktan ortaya bundan çok karakter koymalıyız. Her şeye rağmen 5 günde 4 maç, 3 galibiyet kolay değil. Tebrikler Aslanlar.
 
Çeyrek finalde rakibimiz Fenerbahçe.
Onları geçmek ve yine şampiyon olmak istiyorsak Avrupalı guard ve hareketli bir 4-5 oynayan oyuncuya ihtiyacımız var.
Yoksa şampiyonluk çok zor...
 
Takıma tebrikler. Dün yapmamız gereken işi bugün yaptık ama nihayetinde çeyrek finaldeyiz. Ama bu son iki maçımızdan ciddi anlamda çıkarılması gereken dersler var. Umarım teknik ekip bunu iyi analiz etmiştir. Şu maçta rakibimizin iki katından fazla ribaunt almamıza rağmen koparamadık bu maçı. Yorgunluk var ama rakip takımda bu hafta boyunca maç temposundaydı. Rotasyonları bizim kadar da geniş değil. İlk iki maçta da geniş rotasyon kullandığımızı hatırlamakta fayda var hele ilk maçta.

Mart ayında oynanacak çeyrek final maçı. Zamanımız da var. O zamana kadar takımın oyun planı, rollerin dağıtımı ve bir çok şeyin oturması lazım. Takımın kadro kalitesi ve potansiyeli yüksek. Bu fırsatı değerlendirmemiz lazım.
 
Son düzenleme:
Bu kadar zor olmamalıydı. Fener karşısında böyle çıkarsak süpürürler bizi. Efe hocanın kendini aşması lazım.
 
Efe Hocam; rakipler fb ve Eka ise, telefon jokerini kullanıp Ekrem Hocayı arayabilirsin. Bu konularda uzmandır kendisi, gerçi şu an işi başından aşkın ama..
 

Üst