• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw - Final Six - Final | Galatasaray Çağdaş Faktoring 55-68 Fenerbahçe Opet

Anıl Mehmet Yıldırım

[ ]
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Oblak ve Dorka yokken işimiz çok zor.
Gerçi onlar varken bile çok zor bu takımı yenmek.
Hayırlısı bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dorka maçtan sonra normal yürüyordu ama sıkıntısı oldugu belliydi. Belki Pazar günü oynar. Oynasa da oynamasa da bir Galatasaray mucizesi gerekiyor finalde.

Zaten kadrosal açıdan çok geride olduğumuz rakibimize karşı Oblak ve Dorka ‘nın yokluğunda rencide olmadan maçı bitirirsek yeterli.

12 günlüğüne 500 bin dolar verip getirmişler Stewart'ı. Akıllara zarar bir para. Bizim bütün sezon bu kadar para alan bir oyuncumuz bile yok. FIBA böyle bir şeye nasıl izin veriyor anlamak güç.

Hey gidi 10-12 sene önceye gittik bir an... Keşke ikinciye tokatlasak şunları da sonra ne halt ederlerse etsinler. İstedikleri kadar alsınlar kupayı. Bir ömür bununla yaşarlar.

12 günlüğüne 500 bin dolar verip getirmişler Stewart'ı. Akıllara zarar bir para. Bizim bütün sezon bu kadar para alan bir oyuncumuz bile yok. FIBA böyle bir şeye nasıl izin veriyor anlamak güç.
Nasıl izin verildiğini anlamış değilim. Çok saçma bir durum, o zaman bütün sezon yat son hafta 3-4 tane oyuncu getir kupayı al.

Öncelikle kızlarımızı tebrik ederim. TV'den anlaşılan salonda muazzam bir atmosfer vardı, hiç ezilmeden maça başlayıp ilk çeyrekte bitirdik adeta. Böyle turnuvalarda ev sahibi takımların finalde olması istenir ki bunu hakemler sahada gösterdi.

Teja Oblak, Ayçe Cora, Dorka Juhasz çok çok önemli eksikler. Rakibimizin kadro derinliği ve kalitesini de düşününce çok fazla umudumuz kalmıyor. Tabi doğal olarak 2014 finali geliyor akıllara ama oradaki kadrolar arasında bugünkü kadar uçurum yoktu.

Derin, Kamiah, Marine, Awak, Elizabeth beşi 35 dakika kadar süre alacaktır. Zaragoza maçında olduğu gibi son çeyrekte yorulacakları aşikar. Arada nefeslendirip maç sonuna kafa kafaya girebilirsek belki bir şansımız olabilir.

Sonuç ne olursa olsun bu sene bu takımla gurur duyduk. Yarın kaybetmemiz gayet doğal lafım olmaz fakat gelecek sezon üstüne koyup mutlaka bir kupa almalıyız.

Final Four için son gün transfer yapmak da bana göre hiç etik ve normal değil. Bu saçmalığının önüne geçilmesi lazım.

Saygılar.

Ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına eminim. Kalplerimiz sizinle kızlar.

Derin çok iyi götürdü süreci ama şu maç Oblak'ın olmasını çok isterdim. Bana göre en büyük kayıbımız o.

Son Euroleague finalimizin üstünden tam 12 sene geçti. Ezeli rakibimizi de yenerek tarihi bir galibiyet ve şampiyonluk almıştık. 12 sene boyunca rakibimizi hep buradan vurduk. Fakat ben işin farklı bir tarafından da bakmak istiyorum. O senenin sonrasında rakibimiz Euroleague’de 8 defa dörtlü final oynadı, 4 kez finale kaldı ve 2 kere şampiyon oldu. Biz ise tam tersine düşüşe geçtik ve Euroleague’de bile olmadığımız bir çok sene yaşadık. O arada sadece 2 defa Eurocup finali oynadık ve 1 kere kazandık.

Kabul etmemiz gerekir ki bu finalde favori taraf rakibimiz. Kaybetmemiz çok olası. Kazanmamız çok ekstra performanslara bakıyor. Fakat diyelim kaybettik. Bizim bundan sonraki reaksiyonumuz nasıl olacak? Yıllar sonra girdiğimiz Euroleague finalini bir başlangıç olarak kabul edip rakibimizin senelerdir yaptığı gibi bundan sonra üstüne koyarak iddialı bir şekilde yolumuza devam mı edeceğiz yoksa bundan önceki senelerde olduğu gibi bir olup iki olmamaya devam mı edeceğiz?

Ben artık Galatasaray’ın futbol dışı şubelerinde olan bu durumdan çok sıkıldım. Ömrüm boyunca bu durumu yaşadım. Aman rakiplere kaybederiz veya bu kadar para harcanır mı ya da sponsor yok gibi bahanelerin arkasına sığınan bir Galatasaray markasını kabullenmek istemiyorum. Salonlar için temel atmaya başladığımız bir döneme de girmişken artık Galatasaray yönetimlerinin işin kolayına kaçmadan rakibimizin gösterdiği ehemmiyet ve hırsı göstermeleri gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray taraftarı gözlemcidir, eleştireldir ama doğru yolda giden bir takım gördükleri zaman o takıma dört elle sarılırlar. Kazanırız, kaybederiz. Bu durum sporda hiçbir zaman dünyanın sonunu getirmiyor. Artık gelecekte ne olacak kaygısını hissettirmeyen bir Galatasaray Spor Kulübü olmamızın zamanı geldi hatta geçiyor bile.

Yenilmek kolay.
Kazanmak olay..

Sonuç ne olursa olsun
Yürüyedurun Sarayın Sultanları

Dorka kesin yokmuş. Az olan şansımız artık hiç yok.

Elif geçen sezonun en iyi yerli oyuncusu olmuştu ve aldık. Bütün sezon neredeyse hiç katkı vermedi. Bu maç onun maçı olsun.

27_25 öndeyiz

Basit top kayıpları yapmasak,kafa kafaya gidecek maç

Geri