• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw - Final Six - Final | Galatasaray Çağdaş Faktoring 55-68 Fenerbahçe Opet

Allah belanızı versin şu takımın kazanması için hakem desteğine mi ihtiyacı var!! Resmen doğranıyoruz!

Bu hakemlere rağmen iyi dayanıyoruz.

mac bitti gecmis olsun

Televizyondan anladığım kadarıyla salondaki Zaragoza taraftarı da hakemlere tepki gösteriyor ve biz sayı atınca alkışlıyor.

Allah belanızı versin şu takımın kazanması için hakem desteğine mi ihtiyacı var!! Resmen doğranıyoruz!
Stewart'a 2 maç için 500 bin verenler 12 sene önceki acıyı yaşamamak için hakemlere kim bilir neler ödemiştir.

Skorer ABD'li eksiğimiz varken birde Oblak ve Dorka'sız kalınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Yüreğinize sağlık kızlar 👏

Mucize gerçekleşmedi. Canınız sağ olsun..

Sağlık olsun, maç öncesi ağır fark olur deniyordu.Tam kadro olsak belki de kupa gelecekti.

Eksikler olmasa yenermişiz bunları. Yazık oldu. Hakemler çok kötüydü kaç teknik çaldılar sayamadım.

Yetersiz Coaching, 3 onemli sakatlik ve düşük butce...
Seneye bunlar düzeltilmeli artik belli ki onlar butce düşürecek biz yükseltip geçecek seviyeye gelmeliyiz.

Mücadele için teşekkürler 👏

Oblak'ın yokluğunda topla oynayan kısa eksikliğini çok fazla hissettik yine.Derin Erdoğan şu an o baskıyı kaldıracak seviyede ve tecrübede değil.İnşallah zaman içerisinde,daha fazla seviyesi yüksek maçlarla çok daha iyi bir noktaya gelir.

Smalls ise sezon boyunca birkaç maç dışında tam bir hayalkırıklığı oldu,potansiyelinin üzerine çıkmak gibi bir derdi olmadı.

Fenerbahçe'de Stewart zaman zaman bildiğin Meltem Avcı rolündeydi.Evladım Messeman'ı dinlendir,evladım Rupert'i dinlendir rolündeydi.Bununda sebebi şut ritmi hiç olmadan final four'a çıkmış olması ve Wnba'nin başlaması yakınken aklının Wnba'de olmasından ötürüdür.İlk çeyrek Stewart kenara geldiğinde Rupert Fenerbahçe'ye çok temiz katkı verdi.Messeman desen kadın basketbolunun Jokic'i.Mcbride'in yokluğu ve Stewart'ın çember döven performansı Fenerbahçe'nin oyununu çok fazla etkiledi,işin işine final streside girince.Fakat hem eksiklerimiz hem kadro kalitemiz fazlasına yetmedi.

İnşallah üzerine koyarak bu yolda devam ederiz,tüm sezon için takımımıza teşekkürler.

Emeğinize sağlık eksik Takım
keşke tam Takım oynayabilseydik

İyi mücadele ettik, maçtan kopmadık ama 3 eksikle zaten rakipte favoriyken bu kadar oldu. Göz göre göre kaybedilecek bu finallere emin adımlarla giderken aldırış etmeyip, göz yuman Galatasaray yönetimi bu mağlubiyetin birinci ve en büyük sorumlusudur.

Benim gönlümde kazanmışlardır hakkım helaldir
Tebrikler takıma

Bu sezon eldeki imkanlar dahilinde olabilecek en iyi yere gelindi, takıma bu emekleri için teşekkür ederiz. Umarız yönetim de artık biraz ilgi gösterir şu şubeye. Geçmişte yapıldığı gibi bu finali yeterli görüp biraz daha küçülmeye gidilmemeli. Bu hastalığın artık son bulmuş olmasını temenni ediyorum.

Galatasaray'ı mücadelesinden dolayı tebrik ederim... Çok iyi mücadele ettiler. Eksikler de olsaydı çok bir şeyin değişeceğini sanmıyorum açıkçası... Zira geçmiş 6 maçta vardı o eksikler. 2 maç hariç başa baş bile bitmedi bu maçlar. Karşıda Rupert ve Meesseman gibi iki game changer var. Bir de bunlara bu maç Allemand'in muazzam organizatörlüğü eklenince yenilgi kaçınılmazdı zaten.

Seneye Meesseman yok galiba Fener'de. Bu bir fırsat. Muhtemelen Gıstafson'u tekrar almak isteyeceklerdir. Rupert'i de tutarlar sanırım. Meesseman'ın dinlenme kararı kesin ise yarın Galatasaray Megan Gustafson'un kapısına yatsın... Bir de sağlam bir kısa skorer bulurlarsa çok iyi bir takım kurulabilir.

Bu bütçe ile bu takımın buraya kadar gelmesi bile başarıydı. Umarım seneye daha iyi bir yapılanma ile kupayı kazanan taraf biz oluruz.

Bir final maçında hakemlerin bir tarafa bu kadar yanlı davranmasını kabul edemiyorum. Maç öncesi de söylediğim gibi Oblak ve Dorka olsa çok farklı olabilirmiş bunu gördük. Kızlarımızın yüreklerine sağlık.

Saygılar.

Rusların yokluğunda kupaları topluyor Fener

Geri