• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw - Final Six - Yarı Final | Galatasaray Çağdaş Faktoring 63-56 Casademont Zaragoza

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Başarılar kızlar alın gelin kupayı

Oblak ve Ayşe yokken çok zor maç olacak. Ev sahibi kendi sahasında inanılmaz bir taraftar ve hakem desteği ile oynuyor. Landes takımı bu yönde çok şikayetçi olmuştu.

Az önce Galatasaray YouTube kanalında antrenman canlı yayınlandı. Oyuncularımız baya bir pota dövdü. Şut isabeti çok azdı. Umarım akşam böyle olmazlar.

Zaragoza gerçekten tehlikeli bir takım. Bizi 2 maçta da yenen USK Praha'yı çeyrek finalde 2 kez yendiler. Sonrasında da bu sene Fenerbahçe'ye tek yenilgi yaşatan ve en çok zorlayan Landes'i eleyip rakibimiz oldular.
Oblak da yokken işimiz çok zor.

Son düzenleme:
Oblak buraları oynamayı iyi bilen bir oyuncu olmaması çok büyük kayıp.

Marine Johannes çok iyi başladı... 13-2 önde Galatasaray.

Fener-Rize maçını izlerken takip edemedim.36-9 ile girmişiz maça helal olsun.

yine son tapa kalır 20 sayı bile olsa son periyot hoca ve oyuncular ders almamış.

Neler oluyor.

Müthiş bir ilk çeyrek

bu kadın hakem içerideki landes maçında da rezildi bugünde rezil rakipten çıkanı vermedi şimdide kendi oyuncuları birbirine çarptı bizim faul yaptığımızı söyledi komedi.

flood yapıyorum ama inanılmaz bir kadın hakem var sahada blok yaptık faul çalıyor çok acayip!

Sanırım biz 10 dakikalık takımız.

Yarın pek şansımız yok gibi ama ben takımı kutluyorum iyi iş çıkardık.

Eurocup'ta olmak bir Galatasaraylı olarak üzüyordu.Euroleague'e geri dönmek ardından final four yapmak bir başarıydı.Finale kalmak ise daha büyük bir başarı.

Takımımıza tebrikler.

Bütün takımı tebrik ediyorum. Muhteşem girdik maça. Juhasz sakatlığı, Zaragoza’nın ekstra çabası, agresif tribün ve hakemlerin etkisi ile ikinci yarı fark eridi ama takım kazanmayı bildi. 12 sene aradan sonra yine bir ev sahibini yenerek finalde Fenerbahçe ile karşılaşıyoruz.

Tebrikler takıma, 12 yıl sonra olmamız gereken yerdeyiz. Bu kupada Şampiyon olduğumuz o meşhur final maçında da çok umutsuzdum, bugün de final için umutsuzum .Umarım pazar akşamı takımımız bizi yine yanıltır.

lütfen bu hocayı gönderin faul yapacak rakip uzuna top veriyoruz rezalet. yendik ama çok rahat alacağımız maçı ıkına sıkına aldık.
Kardeş sen ruh hastası mısın? Tam olarak istediğin nedir? 20 dakka beş kişi canla başla mücadele etti takım Dorka da sakatlandı? 10 bin kişi önünde hakemleri de yanlarına aldılar ne istiyorsun neee???

İnanılmaz mücadele ettiler hepsini ellerinden öpüyorum.

Geri