Bahanesi olan bir maç olabilir, hakem yönetimiyle, yorgunluk faktörüyle filan ama; kendi sahanda Polkowice'ye de kaybetmemen gerekiyor.
Benim, bizim için sorun değil ama Ekrem Hoca'nın iç sahada maç kaybetmeyi mazur göreceğini hiç sanmıyorum, yani bu maça rölantide, rahat kafayla çıktıklarını hiç sanmıyorum. Tamam bugün için sorun değil diyoruz da bu takım F8 oynayacak, ligde final serisi oynayacak. Şimdiki şartlar altında başarılı olamayacağımız açık.
Ekrem Hoca veya şubeden herhangi bir yönetici kanal kanal, gazete gazete çıkıp ağlamazsa yönetime transfer yaptıramazlar. Bunun da olmayacağını bildiğimiz için takım içinden bazı fertleri kazanmamız gerekiyor, zamana dağıttığımızda birçok zorluğun altından kalkarız da sıkışık takvimde böyle sürprizler olabilir bu sene. Benchte oturan herkes çok önemli ama özellikle Özge'yi kazanmamız ve katkı almamız şart oğlu şart. ,
Deplasmanda toplam 48, bu maçta ilk yarıda 18 sayı yediğimiz takımdan ikinci yarıda 40 sayı yiyorsak ve son 15 dakikasında sadece 6 basket atabiliyorsak düşünülmesi gerektiği kesin. Öyle çok da laylaylom bir tablo yok yani.