Bu takım bu kadar iyi bile dayanıyor. Maaş almamak bir tarafa-ki nerdeyse her sene oluyor- başkanın açıklamalarıyla beraber maça mental olarak nasıl hazırlansın bu takım? Üstelik potansiyel de ortada. Görüyoruz işte bu takımdan daha fazlasını beklemek hayalcilik. Ekrem hoca nın bize yaşatmadığı kalmadı adamın durumuna çok üzülüyorum, herkes eleştirilebilir tabi ama biraz insaflı olalımBu kadar kötü oymaya kimsenin hakkı yok, Maça hiç hazırlanılmamış mental olarak, Fark 1 sayıyken bile takım ben bu maçı kazanamayacağım diye bas bas bağırıyordu olacak iş değil..
Bu kadar kötü oymaya kimsenin hakkı yok, Maça hiç hazırlanılmamış mental olarak, Fark 1 sayıyken bile takım ben bu maçı kazanamayacağım diye bas bas bağırıyordu olacak iş değil..
Ücretini alamayan oyuncu varsa resti çekecek gerekirse maça çıkmayacak, Maça çıkıyorsan eğer bu konuları geride bırakmış olman lazım, en iyisini vermek zorundasın.
Arkadaşında yazdığı gibi bende daha önce dile getirmiştim Cansu ve Ayşegül'ün süre almaması izah gerekteriyor..
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim ile ilgili söyleyecek kelimemi var ne söylesek anlamsız, Adnan Öztürk adaylıktan çekildiği gün biz zaten yandık demiştik, Dursun Özbek'in neleri yapıp yapamayacağını zaten camianın içindekiler iyi biliyordu, Kendisi 2. Bir Eren Talu vakası..Problemin kaynağını hep yanlış yerde arıyorsun bence.
Ücretini alamayan oyuncu varsa resti çekecek gerekirse maça çıkmayacak, Maça çıkıyorsan eğer bu konuları geride bırakmış olman lazım, en iyisini vermek zorundasın.
Arkadaşında yazdığı gibi bende daha önce dile getirmiştim Cansu ve Ayşegül'ün süre almaması izah gerekteriyor..
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda bütün oyuncular serbest olmasına rağmen hiç biri gitmiyorsa zaten yeterince fedakarlık yapıyorlar demektir.
Ayşegül ve Cansu ile mi kazanacaktık maçı?
Bak senin başkanın ne güzel açıklama yapmış daha da kücülteceğiz diye, mesela onu bi düşün böyle bir maçtan önce zaten aylardır maaşını alamayan oyuncular ne düşünür? Takıma takviye isteyen Ekrem hoca ne düşünür, hangi motivasyonla maça çıkarlar? Biraz bunları düşün istersen.