ELW | Galatasaray 60-71 Fenerbahçe

Bu takımı, bu koçu, bu salonda ne yapıp edip şikecilere mağlup ettirmeyi başardınız.

Tebrikler rezil yönetim. Bu gurur sizin!

Takıma gelince standartlarımızın altındaydık ama canları sağ olsun.. Bu kadroyla bu kadar.

Lloyd olmasa 40 sayıyı zor bulur bu takım. Belki önceki senelerde rakipten daha zayıf kadromuz vardı ama Alba, Sancho gibi yıldızlarımız vardı, Nevriye daha gençti. Bu takımın bu haliyle daha ötesine çıkması imkansız gibi bir şey. Bu kalitenin ederi bundan da kötü ama yine hoca fazlasını alıyor yoksa halimiz daha beter olurdu.

Nevriye'nin gününde olmamasi ve Ekrem hoca'nin cansu takıntısı yüzünden maglup oldugumuz mac.
Ne var yani Cansu ve Aysegülü rotasyonda kullansan hocam .
Fenerbahce'nin alan savunmasi yaptigi bölümlerde o kadar belliydi ki dıs atışlarda isabet bulamayacagimiz..
Takımda net üclük atabilecek en iyi oyuncumuz cansu neden süre almiyor ? sebep ne ?
Petra'da artık 1 dakika beklemeden gönderilsin. Tamam hücum özelliklerin cok kısıtlı ama savunmada bile rakibin arkasinda duramıyor
Ve en önemlisi aylardir sporcularin maaslarini ödemeyen yüzsüz yöneticilerin eseridir agü macı ve bu maglubiyet.

Bu kadar kötü oymaya kimsenin hakkı yok, Maça hiç hazırlanılmamış mental olarak, Fark 1 sayıyken bile takım ben bu maçı kazanamayacağım diye bas bas bağırıyordu olacak iş değil..

Bu maglubiyetin teknik taktik ile alakasi yok . Seremonide oyuncular tanıtılırken Ekrem Memnun'un yüzündeki o çaresiz ifade bu mac hakkında tüm ümitlerimi bitirmişti zaten... Önce oyuncularin maaşını zamanında ödeyip takımın mental durumunu cozeceksin.. Zavallı yönetim.

AGÜ maçı takımı mental olarak çökertmiş. Bu saatten sonra takımdan birşey beklemiyorum. Yönetimin takviye yapmayacağı da aşikar. Zaten yapsalar bile bu kadro bir transfer ile düzelecek gibi değil... Avrupa defteri kapanmak üzere... Ligde de final görebileceğimizi zannetmiyorum. Ekrem Hoca bu zamana dek, şapkadan yeterince tavşan çıkarttı. Onun da yapabileceklerinin bir sınırı var.

Bu kadar kötü oymaya kimsenin hakkı yok, Maça hiç hazırlanılmamış mental olarak, Fark 1 sayıyken bile takım ben bu maçı kazanamayacağım diye bas bas bağırıyordu olacak iş değil..
Bu takım bu kadar iyi bile dayanıyor. Maaş almamak bir tarafa-ki nerdeyse her sene oluyor- başkanın açıklamalarıyla beraber maça mental olarak nasıl hazırlansın bu takım? Üstelik potansiyel de ortada. Görüyoruz işte bu takımdan daha fazlasını beklemek hayalcilik. Ekrem hoca nın bize yaşatmadığı kalmadı adamın durumuna çok üzülüyorum, herkes eleştirilebilir tabi ama biraz insaflı olalım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ücretini alamayan oyuncu varsa resti çekecek gerekirse maça çıkmayacak, Maça çıkıyorsan eğer bu konuları geride bırakmış olman lazım, en iyisini vermek zorundasın.

Arkadaşında yazdığı gibi bende daha önce dile getirmiştim Cansu ve Ayşegül'ün süre almaması izah gerekteriyor..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ücretini alamayan oyuncu varsa resti çekecek gerekirse maça çıkmayacak, Maça çıkıyorsan eğer bu konuları geride bırakmış olman lazım, en iyisini vermek zorundasın.

Arkadaşında yazdığı gibi bende daha önce dile getirmiştim Cansu ve Ayşegül'ün süre almaması izah gerekteriyor..

Şu anda bütün oyuncular serbest olmasına rağmen hiç biri gitmiyorsa zaten yeterince fedakarlık yapıyorlar demektir.

Ayşegül ve Cansu ile mi kazanacaktık maçı?

Bak senin başkanın ne güzel açıklama yapmış daha da kücülteceğiz diye, mesela onu bi düşün böyle bir maçtan önce zaten aylardır maaşını alamayan oyuncular ne düşünür? Takıma takviye isteyen Ekrem hoca ne düşünür, hangi motivasyonla maça çıkarlar? Biraz bunları düşün istersen.

Problemin kaynağını hep yanlış yerde arıyorsun bence.
Yönetim ile ilgili söyleyecek kelimemi var ne söylesek anlamsız, Adnan Öztürk adaylıktan çekildiği gün biz zaten yandık demiştik, Dursun Özbek'in neleri yapıp yapamayacağını zaten camianın içindekiler iyi biliyordu, Kendisi 2. Bir Eren Talu vakası..

Afedersiniz yaşınıza saygım var kusura bakmayın ama bu takımla tüm gün antrenman yapıp oyuncuları bu maça hazırlayan Ekrem Memnun. Elbetteki bahsettiğiniz 2 oyuncudan faydalanmasını bizde isteriz ama faydalanamıyorsa ben Hoca ya değil birazda oyuncuya bakarım. Evet rakip benzeri oyuncuları maçta oynattı ama fark açıldığı dakikalarda. Senin kadro kaliten o kadar budanmış ki belli bir oyuncuların dışına çıkamıyorsun, rotasyon yaptığın gibi rakip farkı uçurup götürüyor. bunu özellikle Avrupa maçlarının birçoğunda gördük...

Ben 3 kuruş maaş alırken 10 gün geciktimi bozuluyorum şevkim kaçıyor. Bu takım 4 aydır para alamıyor birde utanmadan tek yürek tek bilek lansmanına çıkarılıyor dalga geçer gibi. Eleştirmiyorum eleştirmeyeceğim. Canınız sağolsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu anda bütün oyuncular serbest olmasına rağmen hiç biri gitmiyorsa zaten yeterince fedakarlık yapıyorlar demektir.

Ayşegül ve Cansu ile mi kazanacaktık maçı?

Bak senin başkanın ne güzel açıklama yapmış daha da kücülteceğiz diye, mesela onu bi düşün böyle bir maçtan önce zaten aylardır maaşını alamayan oyuncular ne düşünür? Takıma takviye isteyen Ekrem hoca ne düşünür, hangi motivasyonla maça çıkarlar? Biraz bunları düşün istersen.

Dursun Özbek Galatasaray Başkanı olmasına rağmen benim Başkanım değil, Tarzı ve Yönetim şekli ile en nefret ettiğim insanlardan birisidir ama gel gör ki arkasında güçlü bir Liseci yapılanma var ve adamı Başkan yaptılar, Hesap sorulacak birileri varsa en başta bu liseci gruptur, Bir avuç olsak da bu takıma sahip çıkacağız diyen arkadaşlar gerekeni yaparlar artık..

Maç yeri gelir 16, 17 yaşındaki oyuncular ile de kazanılır (Örnek: GS Bayan Voleybol Takımı galip geldiğimiz ECZ karşılaşması), FB alan savunmasına geçtiğinde Ayşegül'ün iki 3'lük sokup maçı dengeye getirmeyeceği ne malum, Son 3 maçtır görüyoruz ki sahadaki oyuncular rakip içeriyi kapattığında dış şut sokamıyor. Petra ve Nuria olayına hiç değinmeyeceğim bile bile lades dedik..

Bunlar daha iyi günler. Sene sonunda ve sezon basinda buralar iyice yesillenecek..
Ünal Aysal tarzi spor kulübü baskani oldugunu unutmayan biri gelene kadar, bu brans da kaderine razi birakilir..

Dursun özbek bugün yine açıklamalarına devam etti. Amatör şubelerimiz çok zor durumda, seneye erkek basketbol takımımızın bütçesi 6 milyondan 3 milyona düşecek diyor zatı muhterem. Bu adama birisi hatırlatsın Galatasaray futbol kulübü değil, spor kulübüdür ! Maça gelince canları sağolsun...

Maalesef rotasyon darlığı yüzünden kaybetti Sultanlar , canları sağolsun bence hala ligde Şampiyon olabiliriz , Kizer ' i oynatabilirsek. Yürüyedurun Sarayın Sultanları 2 maçlık nazarlık diyelim.