ELW | Galatasaray 69-89 Fenerbahçe

Alina da bu fizikle erkek takımında bile sırıtmaz. Sağına vurup buldozer gibi gidiyor. Hangi oyuncu tutacak ? Şu takımda sadece Angel bile olsa çok şey değişecek ama yöneticilerin umrunda değil.
 
Takıma bilinen bir tek riquana gelecek Bu kadro ile ve aneta böyle oynarsa çok zor maç kazanırız.( avrupada )
Tina elinde geleni yaptı , Pelin den her maç bu kadar skor beklemek hayal olur.
Yapılması gereken belli ; Chelsea yi hemen gönder , yerine bir skorer amerikalı bir de avruplı yada avrupa pasoportu olan iyi bir oyuncu almak lazım.
 
Dungee'i hiç beğenmedim ilk maçı olsada.

Fenerbahçe'de eksik yabancılar varken Alina'nın çok fazla top kullanacağı ortadaydı.Çukurovada'ki ilk senesinden beri çok sevdiğim oyuncudur,zaman zaman saçmalasada.Zaten Fenerbahçe ona bu krediyi veriyor.Kontrolü kaybetmediğinde her takıma karşı çok büyük tehdittir.

Mcbride desen yaz boyunca Fowles ile beraber Minnesota'yı taşıdılar,çok iyi şut sokuyor.

Williams hücumda attığını savunmada yedirdi.

Başkada öne çıkan oyuncuları yok.Şu farkı eksik bir kadrodan yememiz gerçekten kalp kırıcı.Dungee oyunun içinde yok,Steinberga maçın başında zaten gereksiz zorlamalar yapacağım dedirtti.Çok sevsemde o gereksiz zorlamaları yapınca çekilmez oyuncu oluyor.

Bugünkü tek kazancımız Tina'nın hücumda gösterdiği performans olabilir.Tina ve Pelinle bir yere kadar gidebildik.

Tam kadro Fenerbahçe karşısında deplasmanda ne yapacağız ? Bu soru yönetimedir.
 
Bu kadrolarla az farkla bile bitti ki son periyot Anete'nin net faullü 3 sayılık atışını hiç etmeseler daha yakın da bitebilirdi. Fener'in yıllar içinde Galatasaray'dan eksik kaldığı için dertlenip yaptığı korkunç yatırım süreç içinde bu eşleşmeyi rekabet edilemez boyutlara taşıdı artık kabul etmek gerek.
 
Sadece 1-2 Amerikalı oyuncu bile bu loserları tokat manyağı yapar. Bunu geçen sene playofflarda da gördük, dün akşamki maçta da gördük. Ama erkek basketbolu yeni yeni hatırlamaya başlayan yönetimin kadın basketboluna ne zaman sıra getireceğini bilmiyorum.
 

Üst