ELW | Galatasaray 89-63 Landes Basket, Galatasaray 78-59

Biz iyiyiz, rakip de kötü. Bu rakibe karşı ikinci maçı da kazanırız diye düşünüyorum. Prince ve McCoughtry'nin kadroya katılması takıma da olumlu yansımış.
 
Takımımızı tebrik ederim. Rakibin iç savunması çok kötüydü ve hücumda bunu çok iyi şekilde kullanarak rahat skora gittik. Angel ve pri kalite katmış takıma da
 
Kızlara ve Efe hocaya tebrikler.Maksimum fark ile her şeyi kontrol altında tutarak kazandık.

Akşamki Sopron maçını merak ediyorum.Haydi Sopron !
 
Neredeyse tüm maç mükemmel oynadık, tebrikler tüm takıma. İlk 2 maçta hücumdaki tıkanmamızı Angel ve Epi ile hiç yaşamadık. Mercedes'i de ilk defa bu kadar konsantre gördüm hem hücum hem de savunmada, umarım böyle devam eder. Bugün rahat kazandık ama sonraki maça aynı konsantrasyonla başlamak önemli. Rakip söylendiği kadar kötü bir takım değil.
 
Beklediğimden de rahat kazandık. Zaten bizim kadro kalitemizin rakipten daha iyi olduğu aşikardı ama rakibin seviyesinin de bu kadar düşük olacağını da beklemiyordum. Yine de fark ne olursa olsun maçı bırakmadılar. Yarın da aynı şekilde devam etmeli, maçı kazanabileceklerine dair bir belirti bile göstermemeliyiz.
 
Isabelle Yacoubou'nun kenarda bol bol bisiklete bindiği maçta,Fegyverneky'nin kritik anlarda sahne almasıyla Sopron kazandı,Bourges 3de0 çekmiş oldu.Bernadett Hatar oyundayken Yacoubou biraz etkisiz kaldı,sanırım o yüzden kenarda kaldı.2.yarı tamamen Sopron'un istediği gibi gitti.

Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak bizde gruptan çıkıyoruz 🙏
 
Rakibin iç savunması çok kötüydü ve hızlı hücum ve şuta bağlı takımdı. bakalım bugünde aynı tarz mı oynayacaklar.
 
Asena ikram yaptı rakibe. Angel neden oyunda değil? Zofiadan tam olarak ne bekliyoruz maçın bu bölümünde?
 
Dünkü basketboldan eser yok.Q hepsi eksi yazıyor.Faydalı olacağını düşünmüştüm ancak şuanda yerli olmasının dışında bi artısı yok gibi.
 

Üst