ELW | Galatasaray 89-63 Landes Basket, Galatasaray 78-59

Takıma tebrikler. İki günde iki galibiyet alarak gruptan çıkmanın bir ucundan tuttuk. Ama bazı şeyleri de yanlış yaptık. Rakip takımın gruptan çıkmak için son fırsatıydı bu maç. Bu yüzden düne göre daha az rotasyonlu ve daha konsantre başlayacakları belliydi. Bizde buna karşılık bir rotasyonla çıkmalıydık. Evet, bu maçın üzerine iki maç daha yapacağız ama bu her maçta geniş rotasyonla çıkman gerekmez. Zaten ana oyuncularımızla beraber bu rotasyon geçtiğimiz senekiler kadar bile dar değil. Hala Hruscakova'nın ya da Cansu'nun oynamasının bir lüzumu yok. Sude bu iki oyuncunun da çok daha önünde. Bu sebeple zaten rakip son periyota kadar oyunda kalabildi. Baştan biz onlara bu umudu verdik.

İkinci ve üçüncü periyotlarda da maçı kopartabilirdik aslında. Angel ve Prince'lı oynadığımız dönemlerde tam farkı açıyoruz, rakibi bitirecek noktaya geliyoruz ama tam o sırada Efe Hoca geniş rotasyon kullanıyor. Rakibimiz zayıf ama bu turnuvada daha ilerisini görmek istiyorsak bu tarz maçlarda ki süre ve sorumluluk dağılımını daha iyi ayarlamalıyız. Kimin savunma kimin hücum lideri olduğunu, kimin topu getireceği, kim hangi dakikalarda devreye girecek bunları şimdiden belirlememiz lazım.
 
Skora aldanmayın kötü oynadık. Çok fazla top kaybı yaptık ve baskıda ciddi saçmaladık. Angel sazı eline almasa maç çok sıkıntıya girerdi.
 
Irfancan gibi 14 milyon Diagne gibi 13 milyon avrolar dönmüyor ki bayan basket te para aktarılacak bir durum yok yani

Her şubenin belli bir bütçesi ve Angel öyle ucuza oynayacak bir oyuncu değil. Kadın takımının bütçesi bu sezon nedir? 4-5 milyon tl var mıdır? Birden bu transfer hareketliliği ancak birileri para verdiyse mümkün. Kim verdiyse teşekkür etmek gerek.
 
Buyuk favoriler derken bize karsi mi yoksa Euroleauge genelinde mi ? Bize karsi bile 1-2 oyuncu ile ondeler. Euroleauge genelinde is Ekateringburg kadrosu Fb den 2 gomlek ustun. Oranlara bakmadim ama Euroleauge women winner odds 1.10 felandir Ekaterinburg takiminin.
Bize karşı zaten üstünler kadro olarak genel olarak söylemiştim Oyuncu kalitesi olarak ekaterinburg üstün olabilir fenerbahçe den ama koç farkı şampiyonu belirliyor bence...
 
Transferlerden Önce evet bizi rahat gececek takımdılar.Suan öyle ellerini kollarını sallayıp yenemezler.
Son oynadıgımız maçta ilk periyot ellerimiz kollarımız bağlanmasa yine bu kadar rahat oynamazlardı.

Ben takımdan umutluyum Mcbride ile Angel kapışması izlicez net
 

Üst