ELW | Perfumerias Avenida: 49 – Galatasaray: 62

Galatasaray yönetimin ilgisiz ve umarsızlığına rağmen direnmeye çalışan Sarayın Sultanları Avenida deplasmanında.

Salon: Pabellon Municipal Wurzburg Arena
Tarih: 03.02.2016 Saat: 21.30

Jewell, Hatay maçında Hurst'e çok iyi savunma yapmıştı. Bu maçta da aynı savunmayı Silvia üzerinde kullanıp onu sindirebilirse kazanırız.

Helal kızlar. Tebrikler koç. Galatasaray branşlarının yüz akısınız. "Yensek de, yenilsek de" tezahüratını en çok hakeden sizsiniz. Gurur duyuyoruz. Yürüyedurun!

Erkek takımı Ispanya'da ezilirken onların öcünü siz aldınız.
Keşke biraz sizleri izleselerde bir şeyler görseler.
Emeklerinize sağlık.
Şimdi sizden tek isteğim şikecileri eze eze farkla yenmeniz.
Ondan sonra şampiyonu olmasanız da olur.
Yeter ki şu ezik şikecileri yenin...

Forumda bile gerekli desteği veremiyoruz 4 aydır maaş alamayan transfer yapılmayan takım inanılmaz bir mücadele koyuyor ortaya HELAL OLSUN.
7 değil 60-70 mesaj atılsaydı keşke bu başlığa.

EKREM MEMNUN !

Nereye yazacağımı bilemedim. Bu maaş almadan mücadele ediyorlar sözünü artık doğru bulmuyorum. Çünkü alışkanlık haline geldi ve zihinlerimizde normalleştirdik.
Eğer alamıyorlarsa bence artık yumruklarını masaya vursunlar. Maaş vermiyorsanız oynamıyoruz desinler, parkeye çıkmasınlar ve biz de destek verelim.
Galatasaraylılık ruhu adı altında kızların emekleri sömürülüyor, hakları yeniyor ve biz de farkında olmadan alkış tutuyoruz.
Kızlarda maaş olayı kabak tadı verdi artık. Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz sözü de. İlk sefer olsa neyse de bu kaçıncı.
Para almıyorlarsa çıkmasınlar sahaya artık. Daha çok takdir ederim.

4 aydır maaş almasalar basına yansırdı sanırım. Tamam elbet gecikme şu bu vardır, klasik galatasaray yönetimi. Artık bu rezalet normal sayılır oldu ama. Ben de Alperen Bey gibi 4 aydır para alamadıklarına inanmıyorum ve dediklerine katılıyorum.

Arma için gönülden mücadele eden Ekrem Hocam ve oyuncu gurubu bütün camiaya karakter dersi veriyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu arada çarşamba iki avrupa maçı var erkek basketbol da sassari bayanlar da fenerbahçe, fener maçı saat 17:00 de erkekler 20:00 de. Dişi Aslanlar 17 değil 13 de bile oynasa orada olacağım !

Kastettiğim "Para almadıklarına inanmıyorum." değildi. O konu yanlış anlaşılmış. Artık bizlerin "Helal olsun para alamdan oynuyorlar." şeklindeki övgümüzün bir tür normalleştirme sonucu doğurduğu, eğer oyuncular sahaya çıkmamak kaydıyla - ki bence yapmalılar - haklı tepkilerini gösterirlerse onlara destek olmamız gerektiğini vurguladım. "Bu yaptıkları Galatasaraylılık ruhuna yakışmaz." retoriğinden vazgeçip haklarını almaları noktasında en azından köstek olmamamız gerekiyor.