• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw Play-In | Basket Landes 75-70 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Normal şartlarda favori tarafız ama bir zamanlar erkek basketbolunda olan hastalık şimdi bu şubede var. 20 sayı öne geçsek bile yine de rahat maç izleyemiyoruz, acaba rakip geri dönüş yapar mı diye hep bir endişe oluyor. Erkek basketbolundaki inatlaşma 2 senenin çöp olmasına neden olmuştu, umarız bu şubede de yanlıştan bir an önce dönülür.

marine den bir an önce çıkıp başka birini almamız lazım takımın yıldızı top almıyor sorumluluk almıyor ilk maç 3 sayı attı hiç ciddiye almıyor takımı maaş mı ödenmiyor acaba. hücumda 4v5 gibi oluyoruz marine ile. yıldız oyuncusun seni daha iyi savunuyorlar belki ama faul al serbest atış at sıfır katkı.

sadece hızlı hücum ediyorlar 1 tane çözüm almadı fırat denen arkadaş! durmadan hızlı yarı saha geçiyorlar tek yaptıkları bu 8 dk oldu göremeyen bir koç var!

taktik: uzuna topu ver bekle kısalar utanmasa bizim yarı sahaya geçecek biz hücum ederken bir tane pas opsiyonu yaratan yok. landesli şut atıyor koşuyor kendi ribantunu alıyor bizim kısalar izliyor.

18 dakika 9 top kaybı eziliyoruz ama kendi kendimizi eziyoruz. marine ile landes 6 kişi oynuyor. 3. maça kimse gitmez izlenecek gibi değil hücumda top 3 sayı çizgisini geçemiyor defansa koşan yok oyuncuların umurunda değil maç.

utanç verici bir oyun var marine fransızlara kıyak geçiyor vatandaşı diye sanırım. abartmıyorum 3lük çizgisini geçemiyoruz içeriye bile top atamıyoruz. defansta tek taktikleri var hızlı hücum yada musa ile atış bunu da yiyoruz hocasızlıktan.

kısalarımız ne geri koşabiliyor ne top sürebiliyor 3. maça kimse gitmez böyle oynanmaz çünkü. marine'yi hazır Fransa'dayken bırakalım dönmesin boşuna. ikili sıkıştırma yapılıyor kimse boşa kaçmıyor sıkışan pas vermiyor 5 kere böyle top kaybettik amatör takım yapmaz.

geri koşan yok çok tuhaf sadece hızlı hücum ediyorlar bizim kısalar izliyor biz 8snde topu zor taşıyoruz 3. maçta ne yapacağız anlamıyorum.

İlk 3 çeyrek izleyemedim skora vs bakıyordum.Şu son çeyrek bu kadar efor sarfedip,kaos basketbolu oynayıp,bu derece basit top kayıpları yapılmaz ya.Boş dönüyorlar son 1 dakika fark 5 ve sen ribaundu alıp direkt 24 saniye hediye ediyorsun.Bu takımda 1 tane aklı başında oyuncu olmaz mı ya ?

Evinde Landes'i yenip final four'a kalsan bile bu koçla devam edilmemeli.Ama bizim şubede 2014 sonrası hep saçma şeyler oluyor.Final foura kaldığı an sözleşmesi uzatılır.Tıpkı kıytırık turnuvada final oynadı diye sözleşmesi uzatılan Yakup Sekizkök gibi.

Kağıt üstünde taş çatlasa Usk Prag ve Fenerbahçe dışında bu turnuvada güçlü diyebileceğin kim var ? O Prag'da şu an 20 sayı fark yiyor Zaragoza deplasmanında.

Biz her şeyi biliriz, biz ne dersek o olur gibi bir anlayış erkek takımına iki sene kaybettirdi. Yol yakınken kadın basketbolunda da bu inattan vazgeçilmeli, rakibin şişko koçuna bile üstünlük kuramayan bir şahısta ısrar etmenin anlamı yok, zaten geçmişi de ortada.

Geri