ELW | USO Mondeville 59 - Galatasaray 70

16 Ocak Çarşamba
21:00 Mondeville

Abdi İpekçi'de 58-47 mağlup ettiğimiz Mondeville'le rövanş maçına çıkıyoruz...

Başarılar takımımıza.

*12 Kamba, L. ile *15 Coulibaly, N. ipekçideki maçı salonda izleyenler varsa hatırlar.En etkili 2 oyuncuları olmuşdu...Deplasmanda etkisiz olsalar kendi sahalarında etkili olan bir takım Mondeville bize zorluk çıkartabilirler.Ayrıca 24 numaralı oyuncuları Lassiter, A. bu aralar formda sayı yükünü çekiyor takımın dikkat etmemiz gerek. bide *7 Tanqueray, I. ede var etkili olabilir..Başarılar Sarayın sultanları

Bugün Basketbol şubemizde üçte üç yaptık:)) Sırasıyla Engelsiz Aslanlarımıza Erkek basketbol takımımıza ve son olarak KAdın basketbol takımımıza tebrikler.

Kadın takımımızın maçını seyredemedim. Yalnız maçın sonunda bir Fast Break yapmışız Alba bitirmiş. Pozisyon nasıl oldu bilmiyorum. Ama Fast Break ve Alba isimlerini bir arada görmek bile heyecan verici. ALba bize o anlar için lazım. Tebrikler Kızlar :))

Maç yayını yoktu. Skor takip edebildik. Bir de Özge Alev'in maçla ilgili yorumlarını okuduk. Koç Ekrem Memnun gene son 3 saniye için bir set çizmiş. Whalen dışarıdan topu Işıla indirmiş; Işıl da 3'lüğü göndermiş. Alba her sayı attıkça ayrı bir mutluluk duyuyorum. Tebrikler Sultanlar.