Bildiğim kadarıyla, senelik 300 bin euro alıyor.
biyerde görmüştüm 800 bin tl mi yoksa usd mi tam olarak emin değilim . anlıyacağınız tam bir fiyasko ..
350 bin euro alan yerli statüsündeki oyuncu niye bu kadar dert yapılıyor anlamıyorum. Üst düzey stabil performansa sahip kaç yerli oyuncu var ki bütçe sınırımız belliyken. Preldzic gitsin Okben ya da Birkan gelsin durumu da yok Okben'i bile vermezler artık.
700 alicak bu sezon. Indirim yapmaya yada bi sekil de cikmaya calisiyolar kontratindan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takımı yönlendirecek dominant bir oyuncunun olmadığı, delici oyuncu sayısının oldukça fazla olduğu şu takım Emir için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Artık patlama yapmasını ummanın ötesinde çok iyi bir sezon geçireceğine inanıyorum.
Bu bütçeyle kurulan bir takımda yıllık 700 bin alan bir oyuncuyu ne yazık ki bahsettiğiniz şekilde kullanamayız. Ayrıca bu adama sorumluluk vermezsen çok bir katkı alamayacağın da ortada. Emir'e güvenip şöyle bir bütçede onunla yola çıkar mıyım?Kesinlikle hayır. Ama artık bir yerde kariyeri açısından(umursamasaz olsa da para kazanmayı herkes ister)o adımı atmak zorunda ve sözleşmesini feshedemeyeceğimize göre biz de kendisini ana planın içinde tutmak zorundayız. Umarım tahminim sadece duygusal değildir ama bu yıla dair nedense ciddi beklentim var kendisinden. Ne yazık ki yazdıklarınızda haklılık payınız gözardı edilemeyecek kadar yüksek.Ama öneriniz mevcut durumda olanaksız.
Emir Preldzic çok kritik rolde bir oyuncu. Yetenek var,winnerlık var,istese 20 atar maçı tek başına alır.. Sadece coacha büyük görevler düşüyor motive anlamında.