O
Ozkan Aktas
Misafir
Niye kimse yazmamış bilmiyorum.Performansı berbat bile değil.Ondan bile kötü tarif edilemeyecek bir şey
Bugün mevkisinde oynadığında neden kötü oynadığını anlamışsındır umarım.
Niye kimse yazmamış bilmiyorum.Performansı berbat bile değil.Ondan bile kötü tarif edilemeyecek bir şey
5237 s.lı türk ceza kanunu madde 216
(1) halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Bencede sikayet etmelide, kime? Nasil?bjktv de Eboue için "kendisinden national geographic'te çok var" denilerek alenen ırkçılık yapılmıştır..tepkimizi ilgili yerlere gösterelim..sessiz kalmayalım..kanalı kapattıralım ve bu kişiyi de asbaşkanlarının yanına metris e yollayalım..
http://www.youtube.com/watch?v=4pFwTtK4Z7w
Rıdvan için....
Volkan'a küfür edildiğinde yeri göğü inleten, taraftarı yerin dibine sokan, Volkan'ın dönüp tribünle küfürleşmesini, alkışlamasını, tahrik eden davranışlarda bulunmasını es geçen; oysa Ebou'ye yapılanlar karşısında seyirciyi değil de futbolcuyu suçlayan Rıdvan'a gereken tepki "bir yorumcu.." şeklinde değil, alenen isim kullanılarak verilmeli.
BJK TV için...
Beşiktaş taraftarının ırkçı tezahürat yapıp yapmaması bir yana televizyonda yapılan ırkçı ifade disiplin kuruluna sevk edilmeli, gereken cezanın takipçisi olunmalı.
Etsin etmesine de Kamil abinin söyledigi gibi elimizde tutamazsak sorumlusu BJK´dir.İyi ki almışız Eboue'yi.Hem savunmadaki agresifliği hem de hücumdaki faaliyeti beni çok mutlu ediyor açıkçası.Özellikle BJK maçında Simao ve Quaresma'yı geçit vermedi.Böyle devam ASLANIM !