Emre Çolak

Re: 37 # Emre Çolak

Salih Coskun' Alıntı:
Bugün 11'de baslamasi güzel Rijkaard icin sarfettigim sözü geri aliyorum, umarim ileride eksik oyuncular ve transferler de gelince yeniden en arka planda kalmaz. Aklimdaki tek soru, daha önceki maclarda neden hic kullanmadi Emre'yi de simdi 11...

Serdar rahatsızlanmasa zaten bugün yine yoktu. Mecburiyetten ilk 11'de...

Ali Demirci' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":2fqnkgji]Bugün 11'de baslamasi güzel Rijkaard icin sarfettigim sözü geri aliyorum, umarim ileride eksik oyuncular ve transferler de gelince yeniden en arka planda kalmaz. Aklimdaki tek soru, daha önceki maclarda neden hic kullanmadi Emre'yi de simdi 11...

Serdar rahatsızlanmasa zaten bugün yine yoktu. Mecburiyetten ilk 11'de...[/quote:2fqnkgji]
Evet mesaji yazarken olup bitenden haberim yoktu, güvendigi icin 11'e koydu sandim...

Yine güvendiği için oynatıyor sonuçta. Batdal, Baros veya Barıs da olabilirdi.

Çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bende.Koskoca 1 yaz boyunca kendine bir tane artı koyamamış.
Genç oyuncu tamamda millet 17-18inde avrupanın en baba liglerinde parmak ıssırtıyolar.Bizde neden olmuyor anlamıyorum

Bir başka takıma kiralık versek belki birkaç yıl içinde daha verimli olabilir. Sürekli oynamıyor diye bahsediyoruz bu oyuncudan ama oynadığı zamanda hiçbir farklı tarafını da göremiyoruz.

Emre'nin yaşı-başı belli. Bu güne kadar oyuna girdiğinde iyi işler gördüğü de ortada. Üzerine bu kadar gidilmemeli diye düşünüyorum. Zamanla forma şansı bulursa Emre de daha üst seviyelere erişecektir. Ama onun için hayırlı olanı bence de bir yerlere kiralık gitmesi. Aman ha gideceği yer Bank Asya'da olmasın ama, biz oralarda Özgürcanları Cafercanları kaybettik.

Yabancı sınırı kalkarsa bu gençler bence top oynamaya başlarlar. 18 yalında adamlara 500-600 milyar para verince bir garip oluyorlar. Tamam ben oldum pozisyonunda takılıyorlar. Emre'yi bir kaç kez gördüm dışarıda inanın yürüyüşü bile bir garip. Ben var ya ben modunda yürüyor. Bunu sadece Emre öznelinde söylüyorum. A2 takımında da geçen sene bir havalardaydı. 2 kırmızı kart görmesinin sebebi bile ben oldum bana vereceksiniz tüm pasları tribinde olmasıydı. Ne yazık ki Bu gençlerin ailesi ve yakın çevresi onlara hiç iyi örnek olmuyor. Sen var ya messi gibisin aaabii Modunda gazlarla oyuncuların şirazesi kayıyor.

Biraz aşağıda diğer yorumumda var Emre ile ilgili maçtan önce yazılmış. Eğer bu sene de bir verim alınamazsa satılması taraftarıyım. Biz gözümüzde büyütüyoruz. Tamam fabregas gibi 17 yaşında süper ol demiyoruz ama ışık ver. Emre diyince akla geçen seneki hazırlık kampında attığı 2 gol dışında bir şey gelen var mı? Eee biz nasıl birden bu çocuk hakkınd böyle düşünmeye başladık? Rijkaard'ın onu neden kadroya almadığını anlamıştır belki arkadaşlar. Ali Turandan ümidim var. Adam 6 ay topa dokunmamış. Bu yüzden düzelebilir ama Emreden artık ümidim yok. Kötü oynaması değil ışık vermemesi beni sarstı..

Aydın yılmaz'dan farkını söyleyin bana. Yanlış anlamayın aydın'ı da hiç beğenmem ama emre de aydın gibi. Sanırsın futbolu icat etmiş

Maça ilk 11´de başlaması kendi dahil herkes için süpriz oldu, dolayısıyla oyuna odaklanmada sorun yaşadı bana göre. İlk 18´de ise böyle bir lüksü yok diyebilirsiniz ama daha 18 yaşında bu genç.

İkinci yarıda çaprazda bir şut attı kaleci çalıştırır gibi. Hemen ardından Arda yanına gitti ve sert biçimde uyardı. Soyunma odasında uyarsan çatlar mısın kaptan? Taraftarın önüne niye atıyorsun genç oyuncuyu?

Bana kalırsa ilk yarıda zaman zaman şans vermeli Rijkaard, baktık olmuyor devre arasında kiralarız. Ya aklı başına gelir Arda gibi, ya da kaybolup gider.

Abi Emre alıyor topu ayağına bekliyor bu aradada yanında adam bindirme yapıyor kanattan atsana Emre önüne, alıyor ayağına bekliyor sağa dönüyor sola dönüyor. Şutu, etkisizliği falan değil de benim hoşuma gitmeyen oyunu çok yavaşlatmasıydı.

Hata yapıcaksa Emre yapsın arkadaş nedir bu tahammülsüzlük. 2 senedir Mustafa Sarplar Barışlara tahammül eden bu bünyeler için Emre Çolak nimettir.

Yeri geldi, mi altyapıdan adam çıksın 2 sene şampiyon olmayalım deriz. Daha dakika 1 bakıyorum Emreye eleştiriler başlamış. Emreyi hocası kaptanı eleştirsin. Bizim görevimiz bu aslan parçasına destek olmak.

Bu arada Ardayla olan pozisyonu az önce izledim. Arda kaptanıdır onun. Maç içinde olur öyle şeyler.

Mustafalara, Barışlara denmeyen kalmadı forumda maşallah. Emre'ye de her türlü desteği veririz kimsenin önüne atmayız ama etkisizdi işte, yaptığı hatalar vardı bunu güzelce dile getirmekte bi yanlışlık yok bence.

Kampta onun neden saçlarını kesmemişler ? Emo stiline dikkat edeceğine biraz futboluna baksa verilen şansı iyi kullanmış olur. Bence de Aydın'dan bir farkı yoktur, hatta Aydın'ın fazlası bile vardır...

Emreyede dayanırız

Her topu aldıgında sut cekıyor her topu aldıgında calım atmaya topu tutmaya calısıyor,işin özeti kahraman olmaya calısıyor gerek yok cıksın topunu oynasın

Barısa katlanıyorsak emreyede katlanırız ama haddini bilerek oynasın yeter

Tugay Aktepe' Alıntı:
Kampta onun neden saçlarını kesmemişler ? Emo stiline dikkat edeceğine biraz futboluna baksa verilen şansı iyi kullanmış olur. Bence de Aydın'dan bir farkı yoktur, hatta Aydın'ın fazlası bile vardır...

ah bu aydın ya gerçek bir yıldız olabilirdi. 16 Dk uzatmalı 16. şampiyonlukta büyük payı vardır aydının konyada attığı golle. Keşke geliştirebilseydi futbolunu :oops:

Kesinlikle bir anadolu tozu toprağı yutmalı, yoksa bu istanbul havaları ile fıs diye sönecek çok açık...

Bu genç jenerasyonda özenti hakim, 1-2 çakma hareket sonra dizilen methiyeler noldum havalarına girmeler çok abartı ilgi göstermeler...

Bu oyun yapısı ile bırakın ilk 11 ilk 18 içinde bile olmaması gerekir ki gelecek yabancılardan sonra da yine döner A2 takımına...

Genç oyuncusun bi top kovala, enerjini dök ama nerde hepsi olmuş Veron, Fabregas...

Uzun lafın kısası bu takımın oyuncusu değil...

Emre'yi göndersinler bu takımdan demedikya sonuçta. GS'ı geçtim herhangi bir takımda forma verilmez alınır. Eline bir fırsat geçtimi bunu iyi değerlendirmek zorundasın. Herkes Aykut gibi şanslı değil zzırt pırt eline şans geçsin. Arda mesela Boleslav maçında o şansı yakaladı ve formayı kaptı. Okanda bir Bakırköy maçında o şansı yakalamış ve formayı kapmıştı, M. Denizli'nin son maçında.

Emre'nin futbola odaklanması lazım.