Emre Mor

22 yaşındaki Türkiye Milli Takımı'nda da forma giyen Emre Mor'u Celta Vigo'dan 1 sene kiraladık. Kiralama bedeli 600.000 Euro, satın alma opsiyonu 8.000.000 Euro, Emre'nin maaşı 725.000 Euro.

Bvb ve Celta Vigo maceraları pek verimli olmadı ki bunda en büyük suç kendisi. Ama hala çok büyük bir potansiyel. Fatih Terim zamanı Milli Takım da gösterdiği performans sayesinde zaten Bvb'ye transfer olmuştu. Yusuf Erdoğan gibi vereceği kısıtlı bir oyuncuyu almaktansa kesinlikle Emre Mor kumarına girerim. Zaten kiralık. Tutarsa çok şey katar, tutmazsa zaten sene sonu gidiyor.
 
Soso Emre Babel üçlüsünden çok ince iş çıkar. İstediğinden neler yapabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Aklını futbola verirse 8 milyon böyle bir oyuncu için çok iyi bir rakam. 25-30'lara satılabilecek potansiyeli var.

 
İnanılmaz rahat adam geçiyor, yediği tekmelerden sonra sinmeyip devam ediyor bu çok önemli. En önemlisi de Sami Yen'de vereceği performans olacak. Pana maçında topu ayağına her alışında tribünler Veliefendi'ye döndü. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. İnşallah kafasını kaldırmayı öğrenir.
 
Cok kisa olsa bile Siir yazdirdi Emre Mor bana :)


Umut, yas bir sabun elinde
Onu tutmakta elinde, birakmakta



Siirim Alinti degildir. Emre Mor bu hislerin sahibidir icimde :)
 
Çalım yeteneği inanılmaz. Geçemeyeceği oyuncu yok. İzlemesi heyecanlı. Pas atması gereken anı öğrendikçe yıldız olacaktır. Bonservisi 8 milyon gayet uygun hem de Türk.
 
Intagramdan yürüdüğü bir kadın mesajlarını yayınlamış. Popüler olmak için kullanıyor Emre'yi.
 

Üst