Engelsiz Aslanlar 2009 Dünya Şampiyonu

Re: Kit. Kupa (Final): Galatasaray - Mungwungwa Elec. : 68 - 43

engelsiz aslanlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum dünyanın en iyisi olduklarını bir kere daha kanıtladılar
 
Re: Kit. Kupa (Final): Galatasaray - Mungwungwa Elec. : 68 - 43

Engelsiz Aslanlar
Dünya Şampiyonu
Galatasaray?ın
İşte Gerçek Ruhu...


Sonsuz teşekkürler.Engelleri kaldırdınız Dünyayı dize getirdiniz....


Artık hedef koymak gerekirse %100 kadroyla bir Avrupa Kupası bekliyor olacağım.
 
Re: Kit. Kupa (Final): Galatasaray - Mungwungwa Elec. : 68 - 43

Dünyada benim bildiğim hiçbir takım yok 2 sene üstüste Dünya Şampiyonu olsun, bizim böyle bir takımımız var. Ne mutlu bize, helal olsun hepsine. Medya dahil hiç kimse bu duruma ilgi göstermiyorken en azından biz gösterelim arkadaşlar. Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene.

Aslan Yüreklilerin Destanı bu, bugünümüz bayram olsun.
 
Bazen diyorum, Engelsiz Aslanlar maç kaybetsin de ilgi bir nebze olsun artsın, heyecan gelsin bu spora. Ne yazık ki sonucu bilinen şampiyonalar, maçlar pek rağbet görmüyor. Basın da gözardı edince iyice arka plana düşüyor sporun bu dalı.

Engelsiz Aslanlar´ı kazandıkları kupalar nedeniyle değil takım ruhuyla mücadele ettikleri için seviyorum. Parçalı en çok onlara yakışıyor.

Yürüyedurun Engelsiz Aslanlar...
 
Bize bu gururu tekrardan yaşattıkları için sonsuz teşekkürler,Türkiyeden bir takımın çıkıp önce avrupayı sonra dünyayı dize getirmesinin keyfi anlatılamaz yaşanır,bunuda ancak Galatasaraylılar yaşar.
 
Medyada şu futbol maçına duyulan ilgi, bugün için biraz olsun "Dünya Şampiyonumuz"a ayrılsa çok çok daha iyi olur; ama benimkisi sadece istek olarak kalır maalesef.

Bizlere bu haklı gururu yaşattığı için emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
 
Hep biz mi kupa kazancaz diye merak ediyorum acaba ne zaman bizden başka bir kulüp avrupada yada dünyada bir kupa almayı başaracak..

Size engelli diyenlerin beyninde engel var bence...
 
Gurur duydum yine. Tebrik ediyorum. Anlamsız biçimde kendime de soruyorum, daha önce de kazanılan başarılarda olduğu gibi. Bu başarıyı futbolda kazansak nasıl ilgi olurdu diye. Suç bizde, herkese ait.
 
Gs Tv'de son dakika olarak gördüğümde acayip gurur duydum, helal olsun be Engelsiz Aslanlar..

İyi ki varsınız, yüreğimizi yine kabarttınız..
 
İyiki varsınız...Sporculara Galatasaray ruhu şöyledir böyledir diye soyut şeyler anlatmak yerine somut örnek vermemizi sağladığınız için iyiki varsınız...
 
Dışarıdan müdahalelere maruz kalmayan, bilinçli, sistemli ve disiplinli çalışan belkide tek branşımız tekerlekli sandalye basketbol takımımızın Dünya'da "en iyi" olması hem manidar, ham de mutluluk vesilesi.

Demek ki, emek verenler, kazandıkça "yeter" demeyip aynı arzuyu devam ettirenler zirvede kalmayı becerebiliyormuş. Bu bağlamda öncelikle şube kaptanı Dilara Endican hanıma, takımı her şartta dirençli, istekli ve kazanamya hazır tutan -kanımca kendi alanın en iyi antrenörü- koçumuz Sedat İncesu'ya, oyunculara ve tüm emekçilere teşekkür ediyorum.

Dilerim Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız katıldığı her yarışmayı kupa zaferiyle tamamlamaya devam eder.
 

Üst