Engelsiz Aslanlar (2017-2018 Sezonu)

Engelsiz Aslanlar'ımızın 2017-2018 lig fikstürü:


1.Hafta
Galatasaray - İzmir BŞB

2.Hafta
Bağcılar Eng. Gençlik - Galatasaray

3.Hafta
Galatasaray - Antalya BŞB ASAT

4.Hafta
Kardemir Karabük - Galatasaray

5.Hafta
Galatasaray - Beşiktaş MRK Marine

6.Hafta
Keçiörengücü Bld Eller Gücü - Galatasaray

7.Hafta
Galatasaray - Elig Avukatlık Bürosu

8.Hafta
TSK Rehabilitasyon - Galatasaray

9.Hafta
İskenderun Engelliler - Galatasaray

10.Hafta
Galatasaray - Balıkesir B.Şehir Bld

11.Hafta
Gazişehir Gaziantep - Galatasaray

12.Hafta
İzmir BŞB - Galatasaray

13.Hafta
Galatasaray - Bağcılar Eng. Gençlik

14.Hafta
Antalya BŞB ASAT - Galatasaray

15.Hafta
Galatasaray - Kardemir Karabük

16.Hafta
Beşiktaş MRK Marine - Galatasaray

17.Hafta
Galatasaray - Keçiören Bld Eller Gücü

18.Hafta
Elig Avukatlık Bürosu - Galatasaray

19.Hafta
Galatasaray - TSK Rehabilitasyon Mrk

20.Hafta
Galatasaray - İskenderun Engelliler

21.Hafta
Balıkesir B.Şehir Bld - Galatasaray

22.Hafta
Galatasaray - Gazişehir Gaziantep
 
Son düzenleme:
Merhabalar,

Geçtiğimiz sezon yaşadığımız Andre Vergauwen Kupası şampiyonluğu şubeyi olumlu etkilemiş gözüküyor. Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak ve yeniden layık olduğumuz yerlere gelmek için hummalı bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. Tabi olay sadece günü kurtarmak değil. Geleceği inşa etmek için de bir takım çalışmalar sürüyor. Sedat Hoca konu ile ilgili kısa bilgiyi bir söyleşisinde geçmişti.

Resmi imzalar atıldıkça sizlere oyuncularımızla ilgili detaylı bilgileri vermeye çalışacağım.
 
Yeniden merhabalar,

Sözleşmelerin bu hafta imzalanmasını bekliyorduk ancak önümüzdeki haftaya ötelenmek durumunda kaldı. Oyuncularla anlaşmaya varıldı, sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu konuda biraz daha sabra ihtiyacımız var. Ufak tüyo, geçen seneki kadrodan 5 oyucu kulübümüzde kaldı. Bu arkadaşlarımıza 6 oyuncu daha eklenecek. Daha önce bahsettiğim gibi, hepsi oldukça kaliteli oyuncular.

Esas mevzu başka. Kasımpaşa maçı ile birlikte futbol, basketbol ve önemli voleybol maçlarında Engelsiz Aslanlar adına yaptırılmış özel kutular göreceksiniz. Bu kutular, stadyumlara ve salonlara sokulmayan bozuk paraların toplanması ve toplanan paranın Engelsiz Aslanlar'ın bütçesine eklenmesini sağlayacak. Ufak katkılarla gelen dünya şampiyonluklarını göreceğiz.

Bunun yanı sıra belli başlı maçlarda ufak sürprizler de olacak. Örneğin, Kasımpaşa ile oynanacak futbol maçında bu kutuya para atarken çekilen fotoğraflarını #EngelsizAslanlarDünyaŞampiyonu etiketiyle Instagram'a ve Twitter'a atan taraftarlarımızdan ikisine Engelsiz Aslanlar ve futbol takımımızın bütün oyuncularının imzalayacağı formamız hediye edilecek. Sizlerin de katılım göstereceğiniz müsabakalar öncesinde, sırasında bu kutulara üçe beşe bakmadan destek olmasını bekliyoruz.

Ayrıca, Tek Bilek Tek Yürek kampanyası sırasında satılamayan 300,000 bileklikten yarından itibaren satılan her biri için elde edilen kar Engelsiz Aslanlar'a aktarılıyor olacak.

Tüm bu projeler Engelsiz Aslanlar'a ait olup, şubenin kendi kendine yetebilmesi adına önemli adımlardır. Kulübe daha fazla katma değer sağlayacak projelerin de yolda olduğunu belirtmek isterim.

Sevgiler.
 
Çok güzel bir düşünce olmuş. En azından atılan paralar yine bizde kalacak ve kendi desteklerimizle bir takımı Dünya şampiyonluğuna uzatabileceğiz. Gönül isterdi ki Engelsiz Aslanlar hakkında daha çok destek verelim ama şu an elimizden gelen tek şey maçlarına gidip destek olmak. Umarım sponsorlar da artık gereken desteği verir. Çünkü bu takım senelerdir namağlup şampiyonluklar kazanırken, dünya yıldızlarını kadrosuna katarken; 2 senede düştüğü durum gerçekten içler acısı. Artık yine Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları görmek istiyoruz.

Armanın gerçek gururu, gerçek ruhu Engelsiz Aslanlar'a ve heykeli dikilse beton yetmeyecek Sedat Hocamıza başarılar dilerim.
 
DyM0l3.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, transferde önemli hamlelere imza attı.

Önceki yıllarda kadromuzda yer almış ve birçok şampiyonlukta emeği geçen sporcularımız Özgür Gürbulak, Rodney Hawkins ve Mehmet Türk ile 1’er yıllık sözleşme imzalandı.

Ayrıca Polonya A Milli Takımı’nın forveti Krsztof Bandura, genç sporcular Gökhan Coşkun ve Bulut Kodal ile de 1’er yıllık sözleşme imzalanarak yeni şampiyonluklar için mücadele edecek güçlü bir kadro kuruldu.

Geçen yılki kadromuzdan kaptan İsmail Ar, Fikri Gündoğdu, Mete Sarı, Seda Kınalı ve Maşide Cesur’un da sözleşmeleri yenilendi.
 
Kaptanın geri dönmesi çok iyi oldu. En önemli olay tabii ki şubenin yeniden hatırlanması. Çünkü 2 senedir unutulan, iyi oyuncuların ilgisizlikten başka takımlara transfer olduğu ve tarihimizde ilk defa şampiyon olamadığımız bir dönem yaşadık. Bjk bu dönemde üst üste 2 sezon şampiyon oldu. Bu yapılan transferlerle yeniden ligde ve Avrupa'da şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Allah Sedat Hocamızı başımızdan eksik etmesin ve kolaylık versin. Gerçekten bu şube bütün engellere rağmen ayaktaysa Sedat Hocanın sayesindedir. Saha içinde basketbol antrenörü, saha dışında federasyona karşı hakkımızı koruyan, şubeye düzenli para akışı sağlatmaya çalışan Galatasaray efsanesi. Umarım 2 sezondur boş bıraktığımız meydanı şampiyonluklarla tamamlarız.
 
Bu sezon herhalde bu ligin en sert sezonu olacak. Özgür'ün tekrar gelmesiyle yine iddialı bir konuma geldik. Beşiktaş da iyi yerli oyunculara sahip. Rodney Hawkins de bildiğimiz kaliteli bir oyuncu. Umarız sadece lig değil o önceki Dünya Şampiyonu olduğumuz günlere döneriz.
 
Yazacak çok şey birikiyor.

Şampiyonlar Ligi için ön eleme grupları belli oldu. Takımımız Alman RSV Lahn-Dill, İtalyan GSD Porto Torres, Fransız CS Meaux ve İngiliz Oldham Owls takımıyla Şampiyonlar Ligi çeyrek final gruplarına kalabilmek için mücadele edecek. Meaux ve The Owls bizimle boy ölçüşebilecek takımlar değil. Lahn-Dill ve Porto Torres ile kıyasıya bir mücadele olacak. Elemelerin açık ara en zorlu grubundayız, yine yeniden.
 
Yeniden selamlar.

Bulduğum ilk fırsatta takımımızı analiz etmek istedim. Ufak bir yazı ile bu takım bize ne vadediyor görelim.

Bildiğiniz gibi son iki sezon takımın kurulduğu günden bu yana yaşadığı en sıkıntılı dönemdi. Gerek bütçesel küçülme, gerek ödeme problemleri takımın genel kalitesinde de bir düşüşe neden oldu. En önemli oyuncularımızın ligdeki tek rakibimizle anlaşmış olmalarını da denkleme katınca, son iki sezon alışılagelmişin dışında geride kaldık. Daha denkleme sakatlıklar vb. dış etkenler girmedi bile...

Elbette takımın, şubenin bir geleneği ve kazanma kültürü var. Bu konuda Galatasaray Spor Kulübü'nün belki de lokomotifi konumundayız. Kurulduğundan bu yana alınmayan mağlubiyetler son iki senede gelince şubenin bir reaksiyon göstermesi muhtemeldi ve bu reaksiyon geçen sezon Andre Vergauwen Kupası'nda gösterildi. Oldukça underdog gittiğimiz turnuvada takımımız dar rotasyonuna rağmen öyle mücadele örneği sergiledi ki, şubenin kazanma kültürü ile birleşince kupa doğal sonuç olarak karşımıza çıktı. Bu sonuç takımımıza bu sene yapılan ve ileride yapılacak olan yatırımların önünü açmış oldu. Elbette bu noktada efsanemiz Remzi Sedat İncesu'nun gerek saha içi, gerek saha dışı uygulamaya çalıştığı planlarını, projelerini atlamak olmaz. Kendisi vizyon olarak sadece Engelsiz Aslanlar için değil, tüm Galatasaray Spor Kulübü için emsal teşkil etmesi gerekir. İş etiği ve kulübe bağlılığı bu vizyonuyla birleşince zaten inanılmaz işler ortaya çıkıyor. Bugüne kadar daha çok saha içinde alınan sonuçlarla ön plana çıkan bu durumun yakın zamanda saha dışındaki bir takım projelerle karşımıza çıkması hiçbirimizi şaşırtmamalı. :)

Biz taraftarların elbette bu projelerde destekleri oldukça önemli ancak henüz başlangıç aşamasında olan bu projelerin açıklanmasını bekleyelim ve saha içine dönelim.

Takımımızın bu seneki yaşadığı durumun adı değişim. Tanıdık yüzler aramıza dönseler de değişim, dönüşüm geçirdiğimiz aşikar. Engelsiz Aslanlar yeniden hedef yükselterek çıtayı eskisi kadar yükseğe koymaya çalışacak. Eski kadromuzdan şu anda sadece kaptan İsmail Ar, Fikri Gündoğdu, Mateusz Filipski (Mete Sarı), Seda Kınalı ve Maşude Cesur kadroda kaldılar. Bülent, Robin, Omid, Morteza gibi isimlerle yollarımızı ayırdık. Mustafa Korkmaz'ın sözleşmesi iki senelikti ve devam ediyordu ancak son durumu konusunda bilgi sahibi değilim. Dolayısıyla değerlendirmemizi kendisi takımda kalmayacakmış gibi yapacağız.

Peki kimleri aldık?

Elbette en dikkat çeken isim, geride bıraktığımız yaz döneminde Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımımızın ve turnuvanın en değerli oyuncusu olan Özgür Gürbulak. Özgür sahip olduğu yeteneğiyle sadece Avrupa çapında değil, Dünya çapında sayılı oyunculardan bir tanesi. Skorerliği yeteneğinin yüzde onunu bile yansıtmıyor. Saha görüşü, ikili oyunları oynamaktaki ustalığı, yeri geldiğinde sorumluluk almaktan çekinmemesi ve elbette mücadeleci kimliği onu emsallerinden oldukça ayırıyor. Kendisinin sahada oluşuyla hem Türkiye'de hem Avrupa mücadelelerinde ciddi bir fark yaratacağımız kesin. Önceki dönemlerde taraftarımızın en çok sevdiği oyunculardan olan Özgür'ün kendileriyle yeniden kuracağı bağ ile bize eskisinden de iyi bir oyun izleteceğini düşünüyorum. Milli Takım'daki lider özelliklerini Galatasaray'da da göreceğiz.

Takımımıza katılan bir diğer isim yine eski bir dost, Piotr Luszynski, nam-ı diğer Mehmet Türk. Türk vatandaşlığı bulunan oyuncumuz, geçtiğimiz sezonu RSV Lahn-Dill takımında geçirdi. Özellikle Özgür'ün sahada olmadığı dönemlerde takımın saha içi önderliğini yapacağını düşündüğüm Luzi, tecrübesiyle takımın saha içindeki koçu olarak düşünülebilir. (Kendisi gerek kulüp, gerekse ulusal takımlarda antrenörlük tecrübesi de yaşamıştır.) Takımımızın geçtiğimiz dönemlerdeki en temel sıkıntısı olan orta mesafe şutlarında da Luzi'nin ciddi katkılarını göreceğiz. Zaman zaman takımın skor yükünü çekecek ve ihtiyaç duyulduğu an her alanda katkı verecektir.

Bir diğer eski dostumuz ise Rodney Hawkins. Rodney özellikle size olarak çok şey vadediyor ve geçen sezon yaşadığımız en temel sorunlardan diğerine oldukça ciddi bir çözüm getiriyor. Bunu sadece hücumda bulacağı sayılar olarak düşünmeyiniz. Savunmada, özellikle pota altı savunmasında, çok ciddi katkılar verecektir ve rakip takımların korkulu rüyası haline gelecektir. Bunun yanı sıra elbette rakip pota altına erişebildiği her pozisyon da rahat sayı imkanı olarak bize dönecektir.

Takımımızın son yabancı transferi ise bir başka Polonyalı Bandura oldu. Krzysztof Bandura geçtiğimiz Avrupa Şampiyonası'nda Luzi'nin ardından Polonya'nın en skorer ikincisi oldu ve takımına sadece skor anlamında değil, ribaund ve asist anlamında da yardımcı oldu. 3.5 puan olması özellikle İsmail ve Fikri'nin aynı anda sahada olmasını sağlayacak ya da benzer şekilde daha sizelı bir beş ile sahada olmamıza yardımcı olacaktır. Bandura'nın benchten gelerek takıma ciddi skor katkısı yapmasını bekliyorum.

Bir diğer size transferimiz ise Bulut Kodal. Bulut 4.5 puana sahip ve oldukça uzun bir oyuncu. Sahip olduğu gelişimi takımımızda sürdürebilirse çok ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Geleceğe yapılmış bir transfer olarak görebiliriz ve özellikle lig maçlarının bazısında ciddi süreler almasını bekleyebiliriz.

Son transferimiz ise geçen sezon ligi bizi mağlup ederek 3. sırada bitiren Engelli Yıldızlar'dan. Gökhan Coşkun 3 puana sahip bir oyuncu ve özellikle lig maçlarında rotasyonda elimizi kuvvetlendiriyor.

Peki bu takım ne vadediyor?

Şampiyonluk. Türkiye TSB Süper Lig'in en kaliteli kadrosuna sahibiz ve en önemli şampiyonluk adayıyız. Tüm rakiplerimizi yer, mekan farketmeksizin mağlup edip, şampiyon olacağımıza inanıyorum. Avrupa'da ise zor bir kura çektik. Ezeli rakibimiz sayılan Lahn-Dill ile elemelerde karşılaşmak enteresan olacak. Maçlar Almanya'da. Elemeleri namağlup geçebilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Burada da şampiyonluk adayları arasındayız.

Elbette takımımızı sahada görmeden kesin konuşmamak gerekir ama özlenen günlerin yakın olduğunu söyleyebilirim.

Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu! Galatasaray'ın gerçek ruhu!
 
Merhabalar,

Sezonu cumartesi günü saat 11:00'de oynayacağımız İzmir BŞB maçı ile açıyoruz. Mateusz Filipski (Mete Sarı), Rodney Hawkins ve Mustafa Korkmaz dışındaki oyuncularımız idmanlara başladılar. Bu hafta çarşamba gününe kadar bu üç oyuncumuzun da kadroya dahil olmalarıyla maça eksiksiz çıkacağız. Mustafa Korkmaz'ın durumunun belirsizliğinden söz etmiştim. Kendisi geçen sene iki senelik kontrat imzalamıştı. Kontratının ikinci senesinde de takımımıza katkı vermeyi sürdürecek. Bu durum sevindirici zira sadece kadro derinliği katmakla kalmayacak, kimi zaman kilidi çözen beşlinin içerisinde yer alacak. Bu anlamda oldukça sevinmemiz gereken bir hamle oldu.

Web sitemizde halen eski kadromuz yer aldığından, ufak bir bilgilendirme yapalım.

Engelsiz Aslanlar 2017-18 Kadrosu

1. Maşide Cesur (27 yaş, 1 puan)
2. Seda Kınalı (39 yaş, 2 puan)
3. Fikri Gündoğdu (32 yaş, 1 puan)
4. İsmail Ar (32 yaş, 1.5 puan)
5. Mustafa Korkmaz (29 yaş, 3 puan)
6. Krszysztof Bandura (35 yaş, 3.5 puan)
7. Gökhan Coşkun (25 yaş, 3 puan)
8. Özgür Gürbulak (36 yaş, 4 puan)
9. Rodney Hawkins (35 yaş, 4 puan)
10. Mateusz Filipski (29 yaş, 4 puan)
11. Piotr Luszynski (43 yaş, 4.5 puan)
12. Bulut Kodal (26 yaş, 4.5 puan)

Lig yönetmeliği

12 takımın yer aldığı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de her takım, ligdeki her rakibiyle biri kendi sahasında, biri deplasmanda olmak üzere iki maç oynayarak toplamda 22 maç yapacaklar. Oluşacak sıralama sonunda son üç sırada yer alacak takımlar bir alt lige düşerken, ilk altı sırada yer alan takımlar play-off oynama hakkı kazanacaklar.

Play-off ilk turunda ligi ilk iki sırada bitiren ekipler bay olacaklar ve bir üst turda mücadele etme hakkı kazanacaklar. 3-6, 4-5 sıra eşleşmelerinin olacağı ilk turda, diğer tüm turlarda olacağı gibi, üç maç üzerinden oynanacak ve iki maçı kazanacak takımın bir üst tura çıkacağı sistem uygulanıyor olacak. İlk maç sıralaması yukarıda olan takımın ev sahipliğinde, ikinci maç ise diğer takımın ev sahipliğinde oynanacak. Seri son maça taşınırsa, sıralamada üstte yer alan takımın sahasında son maç oynanacak. Bu eşleşmelerin mağlupları TBESF'nin belirleyeceği sahada ve zamanda birbirleriyle karşılaşıp, beşinci olabilmek için sahada yer alacaklar.

Play-off yarı finalinde ise 1. sırada yer alan takım 4-5 eşleşmesinin galibi, 2. sırada yer alan takım ise 3-6 eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek. Play-off ilk tur statüsü aynen bu turda da geçerli olacak. Eşleşmenin galipleri benzer statüyle şampiyonluk için yarışırken, mağlupları ise tek maç üzerinden lig üçüncülüğü için mücadele edecek. Play-off serilerinde tüm eşleşmeler 0-0 başlayacak.

1 Ocak 1999 sonrasında doğan erkek oyuncular genç oyuncu statüsünde oynayabilecek ve takımları ilgili oyuncunun sahada olduğu her an 1,0 klasifikasyon puanı indirimi hakkı kazanacak. Takımlar, sahada kadın oyuncu bulundurdukları her an ise 1,5 puan indirim hakkı kazanırlar. Bir takım sahada toplamda en fazla 14 klasifikasyon puanına sahip oyuncu bulundurabileceği için genç erkek oyuncuları ya da tüm kadın oyuncuları sahada bulundurmak kendilerine bu bağlamda fayda sağlamaktadır.

Lig Fikstürü

Fikstür.jpg

TBESF hafta bazında bir değişiklik yapmazsa, hafta hafta oynayacağımız rakipler yukarıdaki gibi olacak. 21 Ekim'de başlayacak müsabakalar, 6 Mayıs'ta sona erecek. Akabinde, play-off mücadelelerine geçilecek.

Takımımızın ilk maçının ardından saat 18:00'de Sarayın Sultanları'nın da maçının olduğunu hatırlatır, cumartesi gününü güzel bir basketbol günü olarak geçirmenizi temenni ederim. Tüm takımlarımızın tek bir alanda (Bildiğiniz gibi iki salon yan yana bulunuyor.) maç yapacak olmalarının böyle tatlı bir avantajı olacak.

Kişisel not: Bu yazıyı istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. GS Basket'i ve beni referans göstermeniz yeterli olacaktır. :)

Selamlar.
E
 
Son düzenleme:
Merhaba,

Üstteki yazımda da düzelttim. Engelsiz Aslanlar'ın cumartesi günü İzmir BŞB ile yapacağı karşılaşmanın başlama saati 11:00 olarak güncellendi.

Bilelim, etrafımızın bilgilenmesini sağlayalım. :) Yarın maça geleceklerle görüşmek üzere.
 
jQ8XOj.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, TSBSL’nin açılış maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Galatasaray 66-57 kazanarak lige galibiyetle başladı.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. Takımımız ilk çeyreği 18-10 önde kaparken soyunma odasına da 33-24 önde girdi. Üçüncü çeyrek 51-38’lik skorla geçilirken takımımız salondan 66-57 galip ayrıldı.

Engelsiz Aslanlar ligin ikinci haftasında 28 Ekim Cumartesi günü saat 17:00’de Bağcılar Belediyesi’ne konuk olacak.



IMG_20171021_125815.jpgIMG_20171021_125810.jpg
 
Son düzenleme:
Kısa bir değerlendirmeyi buraya bırakalım. Madde madde yazacağım.

1. Tam takım olarak maçtan sadece birkaç gün önce çalışmaya başlayabildik. Oyuncuların çoğunluğu birbirini tanısa da uyum süreci gerekiyor. Zamanla daha iyi olacağız.
2. Zorlandık. Zorlanmamızın temelinde 8/18'lik serbest atış yüzdemiz yatıyor. Oyun anlamında birbiriyle oynamaya alışkın ve sert oyunu seven takıma karşı özellikle kritik oluyor. Güzel çıktılar elde edildi. Sedat İncesu gereğini yapıyordur.
3. Gökhan beklediğimden daha iyi konumda. Özellikle ligde doğrudan katkı verecek gibi. Zaman içerisinde iyi oyuncularla idman yaparak daha da gelişecektir.
4. Özgür - Luzi - Rodney ilk süreçte ana planın parçaları. İsmail ve Maşide bu üçlüyü tamamlıyor. Fifi üzerindeki çekingenliği atmış ama tempo bulması sezon ortasını bulabilir. Bu da bu üçlüyü kritik hale getiriyor. Bandura ve Mustafa bu esnada takıma benchten katkı verecekler gibi. Tabi net yorum için biraz daha vakit gerekiyor.
5. Rodney savunmada inanılmaz bir direnç getiriyor. Rakiplere Allah kolaylık versin. :) Bulut'tan da sezon içerisinde benzer katkıları alacağız. Gelişime oldukça açık bir oyuncu. Rodney ile birlikte seviye atlaması muhtemel.

Zorlandık ama mücadele seviyemiz ilerisi için umut vericiydi. Bu yüzden skorun yakın olmasını umursamamak gerekir. Birkaç hafta sonra gerçek performansımızı sahada göreceğiz. Tabi kafamızı biraz kaldırınca hakemlerin müdahalesi gecikmedi. Özellikle maçın son çeyreğinde alakasız 2-3 topta verilen sportmenlik dışı faul kararı da rakibi maçta tuttu. Sıkıntı değil, hakemleri de rakipleri de yenecek gücümüz mevcut.

Üzüldüğüm tek nokta mücadeleye olan ilgi. Lise grubundan 20 kişilik bir grubun dışında kimse yoktu. Bu takımın yalnız kalmaması lazım.
 
zJ0QgY.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, TSBSL’nin ikinci haftasında Bağcılar Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Galatasaray 66-54 kazanarak ligde ikinci galibiyetini elde etti.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. Takımımız ilk çeyreği 21-7 önde kaparken soyunma odasına da 35-14 önde girdi. Üçüncü çeyrek 48-37’lik skorla geçilirken takımımız salondan 66-54 galip ayrıldı.

Engelsiz Aslanlar ligin üçüncü haftasında 4 Kasım Cumartesi günü Antalya BB Asat’ı konuk edecek.
 
GymJov.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, TSBSL’nin üçüncü haftasında Antalya ASAT ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Galatasaray 91-51 kazanarak ligde üçüncü galibiyetini elde etti.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan maça iyi giren Galatasaray ilk çeyreği 27-12 önde kaparken soyunma odasına da 46-33 önde girdi. Üçüncü çeyrek 71-51'lik skorla geçilirken takımımız salondan 91-51 galip ayrıldı.

Engelsiz Aslanlar ligin dördüncü haftasında 12 Kasım Pazar günü saat 14:00’te Kardemir Karabük’e konuk olacak.
 
pGN2Gz.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, TSBSL’nin dördüncü haftasında Kardemir Karabük ile karşı karşıya geldi. Galatasaray mücadeleden 74-69 galip ayrılarak ligdeki dördüncü maçında dördüncü galibiyetini elde etti.

Engelsiz Aslanlar ligin beşinci haftasında 18 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş RMK Marine’yi evinde konuk edecek.
 
lbpXkg.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, TSBSL’nin beşinci haftasında Beşiktaş RMK Marine ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 63-52 mağlup ayrılan Engelsiz Aslanlar ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Galatasaray ligin altıncı haftasında 2 Aralık Cumartesi günü Keçiören Güçlü Eller’e konuk olacak.
 
yzaBkj.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, TSBSL’nin altıncı haftasında deplasmanda Güçlü Eller Engelliler'i 72-60 mağlup etti.

Bu sonuçla Engelsiz Aslanlar ligdeki altıncı maçında beşinci galibiyetini aldı.

Galatasaray ligin yedinci haftasında 9 Aralık Cumartesi günü saat 12:00’de Elig Av. Engelli Yıldızlar’ı konuk edecek.
 
LOq8NG.jpg


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, TSBSL’nin yedinci haftasında ELİG Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 87-80 galip ayrılan Engelsiz Aslanlar ligdeki altıncı galibiyetini aldı.

Maçın en skorer ismi kaydettiği 36 sayıyla Mehmet Türk olurken 23 sayı ile Özgür Gürbulak ve 14 sayı ile Mete Sarı çift hanelere ulaşan isimler oldular.

Galatasaray ligin sekizinci haftasında 16 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’te TSK Rehabilitasyon Mrk. Engelliler’e konuk olacak.
 

Üst