ENGELSİZ ASLANLAR - Kardemir Karabük

Yine çok güzel bir gün, karga bişeyini yemeden yollara düştük, değdimi tabiki sonuna kadar. Karabük taş gibi takım kurmuş çok zorladılar ilk yarı, bu güne kadar ilk yarısı bu denli kısır geçen maçımız yoktur büyük ihtimalle tabi savunmaların hakkını teslim etmek gerekir. Tucek bugün kontenjana takıldı baya hissettik kaptanın yokluğunu ribaund çekmekte inanılmaz zorlandık. Neyse 10 sene sonra şampiyon 100 sene sonra şampiyon.

Yıldız'lı arkdaşlardan özür diliyorum kahvaltıya yetişemedim, bu arada hepsini tek tek gözlerinden öpüyorum geliyorlar salonu süslüyorlar gelin gibi, ne gerekiyosa fazlasını her zaman yapıyorlar hakeza İstanbul Teknik de aynı şekilde.

Yeri gelmişken Önder Çiçekoğlu'nu engelsiz maçında görmek ayrıca mutlu etti.

Ha unutmadan bir sonraki maçımızı saat 09:00 a koymazsanız güceniriz.
 
Maça gelen 50-60 şanslı kişinin ayağına, sesine sağlık. Takımımıza gereken desteği verdik. Maç saat 11:00?de olmasa daha fazla destek olabilirdi kesinlikle.

Maçın başında zorlanan takımımız, üçüncü çeyrekte gösterdiği performansla maçı kazanmayı başardı. Karabük?ün ilk yarıdaki oyunu da takdir edilecek cinstendi.

her sene sensin şampiyon..
 
Bir sonraki iç saha maçı 9 Ocak 2011 günü saat 12.00'da Cadbury Kent Engelliler'e karşı olacak. Arada bir deplasman maçı var: 25 Aralık 2010, saat 14.00, Adana Engelliler - Galatasaray.
 
işin içinde engelsiz aslanlar varsa o salonda unıler varsa,gelin gibi süsleyen yıldızlar varsa,sabahın köründe karşıdan gelen şamilin varsa,yine sabahın köründe sözünün eri kardeşim volkanın elinde dikmen varsa bize sadece alkışlamak düşer.

dedim ya saat 11 de olsa bu 50 ENGELSİZ ASLANLAR her zaman heryerde olacaktır ve olacağız.

bugun tribün de unılerden daha yeni kardeşlerimiz de vardı.önder çiçekoğlu ve genç arcanın da salonda bizlerle olması gs basket adına olumlu bir hava verdi ve kalıcı olması dileğiyle diyelim ve daha fazla video bekleyelim ;)

takım için bişey demiyorum .istediği zaman rolantiye alıyorlar istedikleri zaman resmen boğuyorlar .benim için ölçü maçı beşiktaş maçıdır.

dilara hanım yine yoktu.kendisinin inşallah büyük bir sebebi yoktur gelmediği için.

bir lafım da o kadar böreği tek başına yemeğe çalışan yıldız teke ;)

o kadar yazdık köşedeyiz diye.allahtan poğçalarımızla gelmişiz yoksa vay halimize.

volkanım kırmızı dikmenle poğçada gidiyor be ;)
 
abi, anladım ki 1 tane yetmiyor sayısını arttırmalıyız tabii biraz daha erken gelmek gerekli.. :) börek konusunda sanırım biz yanlış anladık, köşeler karıştı diyelim bir sonrakinde stoklarımızı çoğaltmalıyız..

maç için söylenecek şatafatlı, afilli cümlelere gerek yok, bildiğimiz gibi işte istedikleri zaman, birazcık kastıkları zaman neler yapabileceklerini onlar daha iyi biliyor.. ellerine, kollarına sağlık hepsinin..

keyifli, güzel bir pazar sabahı uyanışı oldu, umarım yetkililerden takip edenler vardır burayı, mümkünse bir sonraki maçı yine pazar günü olmak şartıyla, sabah 06:00'ya koymalarını rica ediyorum!!

Akın, sanırım arif erdem'i çok izlemiş birşeylerde kapmış üstelik, penaltı diye bağırmak istedim :) (işin latifesi elbette)..

bir sonraki maç görüşmek üzere..

Kod:
biz o börekleri nasıl kaçırdık yahu
 
Umarim bu macla birlikte ne soylemek istedigim anlasilmistir.

Aslanlar'a helal olsun.

Ahmet Comert'teki maclara giden arkadaslardan takim kadrosuyla ilgili bilgi alabilirsek sevinirim.

- Hangi yabancilarimiz oynadi?
- Genc oyuncularimizdan sure alan var miydi?
- Sedat Hoca'nin yardimcisi gorevine basladi mi?

Vakit ayirip gidenlerin yuregine saglik.
 
Mazzi, Filipski, Matt vardı, bugün Peter Tucek oynamadı, Genç oyuncuları çok takip edemedim ama sanırım Ömer Gürkan biraz süre aldı emin olmamakla birlikte, Taceddin hoca görevinin başındaydı bu gün.
 
İlk yarı çemberden çıkan toplar, arka arkaya verilen ribauntlar, kaçırdığımız boş turnikelerle ruh sağlığımızla oynadı. 2. yarı ise tam saha presle 2. ligte oynadığımız maçları hatırlattı.

Börekler biraz yağlı olmuştu zaten boşverin o yüzden :)

Teşekkürler, herkese önümüzdeki maçlarda görüşmek üzere.

[youtube:2gjhwoqp]http://www.youtube.com/watch?v=aXEPNQrEa4Y[/youtube:2gjhwoqp]
 
Bu börek olayını ben niye kaçırdım? Ne biçim kahvaltı ısmarlamak bu? Bir daha böyle tekliflere aldnıpta gelmem artık.
 
Yıldız Tek takıma güzel bir sürpriz yapmış maçtan önce.

Maça ucu ucuna yetişince börek olayını kaçırdık biz de.

Bu maç biraz çabuk mu geçti desem, nasıl geçtiğini anlayamadım mı desem bilmiyorum.

Son olarak da;

Her zaman senle, her yerde senle, sabahın 11'inde bile,
Gelecek hafta, saat 9'da, oynatmayın Allah aşkına ! :)
 
Kaan bu güzel video için kendi adıma çok teşekkür ederim. O videoda 4 dakikaya sığmayacak kadar çok emek var. Allah sizden ve sizin gibi Engelsiz Aslanlar'ı adım adım takip eden herkesten razı olsun.

Aslanlarımızın maçtan sonra böreklere yumulduğu kısım çok bomba yalnız :) İlk yarıyı da geride kapamamızın sebebi anlaşıldı :)

Beşiktaş maçında Tucek ile Filipski mutlaka oynar, o maça kadar Mazzi'nin maç kontenjanını doldurmak için onu bol bol oynatacaktır Sedat Hoca.
 
Can Altay' Alıntı:
Kaan bu güzel video için kendi adıma çok teşekkür ederim. O videoda 4 dakikaya sığmayacak kadar çok emek var. Allah sizden ve sizin gibi Engelsiz Aslanlar'ı adım adım takip eden herkesten razı olsun.

Aslanlarımızın maçtan sonra böreklere yumulduğu kısım çok bomba yalnız :) İlk yarıyı da geride kapamamızın sebebi anlaşıldı :)

Beşiktaş maçında Tucek ile Filipski mutlaka oynar, o maça kadar Mazzi'nin maç kontenjanını doldurmak için onu bol bol oynatacaktır Sedat Hoca.

Biz teşekkür ederiz.

İlk yarı kısmına açıklık getirelim :) Maçtan önce soyunma odasında vermek istedik börekleri ama Sedat Hoca, maçtan önce yağlı yemesin oyuncular diyince maçtan sonraya bıraktık. Çok şükür ki öyle olmuş yoksa börekler yenseydi ve üstüne o ilk yarıyı yaşasaydık vicdan azabından yığılıp kalırdık sanırım :)
 

Üst