Engelsiz Aslanlar Şampiyonlar Ligi Şampiyonu!

Re: Engelsiz Aslanlar Finalde (Yarın) 14:45

ILKLERI BIZ YAPARIZ TARIHI BIZ YAZARIZ!

teşekkürler falan yazmak gerekir aslında..bir şampiyonluk daha yaşattığınız için ama maçı izleyince teşekkürler çok boş bir laf gibi geldi gözüme..söyleyecek doğru söz yok sanırım.. hala Galatasaraylılık ruhunu taşıyan bi takımımız var bnu anladık : ))

biraz önce reklamlarda hüseyin ve Gs mobile reklamı vardı " bu forma bir tek şeye bakar akıttığın tere " diyodu hüseyin..

evet ya bizim resmi sitede hala bir tik yok :shock:

Beni bile ağlattınız ya helal olsun. Sedat hocam bu gözyaşlarının ntikamı alınacak kaçışın yok.

Maçın başlamasına 1 saat kala biraz kestireyim sonra maçı takip ederim diyordum. Rüyamda takip ettim...

Hakemler maçı katlediyor ve ilk yarıyı geride kapatıyoruz. İkinci yarıda da istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca maçın son bölümlerine geride giriyoruz. Sedat Hoca en sonunda hakemlere isyan ediyor. Justin Evason tekerlekli sandalyeden kalkıyor ve sürenin azalması nedeniyle orta sahadan 3´lüğü gönderiyor. Ardından savunma ribaundunu alıyoruz ve yaptığımız üst üste hücum ribauntları alarak ancak 4. atışta sayıyı buluyoruz. Haidari son atışı değerlendiriyor ama 2 sayı farkla maçı kaybediyoruz.

Sonra uyandım, hemen bilgisayarın başına koşup sonuca baktım. Ardından da "bu takım ancak rüyada kupa kaybeder" dedim.

Yalnız geçen sene namağlup aldık ama şimdi bir yenilgi alarak şampiyon olduk!!!

Yinede olsun,Galatasay'ın adını bir kez daha tarihe yazdıkları için hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.

Not:Bundan sonra bizi bu kupaya almayacaklarmış diye duydum,doğru mu? :roll:

alev çolak' Alıntı:
Yalnız geçen sene namağlup aldık ama şimdi bir yenilgi alarak şampiyon olduk!!!

Yinede olsun,Galatasay'ın adını bir kez daha tarihe yazdıkları için hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.

Not:Bundan sonra bizi bu kupaya almayacaklarmış diye duydum,doğru mu? :roll:

geçen senede 1 yenilgi aldık...öyle şampiyonlarl igi şampiyonu olmuştuk...aynısı oldu bu sezonda...
tebrik ediyorum ts basketbol takımını...
bu sene başka avunacak branş yok...artık bunla avunucaz!

Arkadaşlar şimdi karşılama olacak mı? Geçen sene Ş. Ligi karşılaşmasında 8 kişi vardı, çok ayıp ettik. Bu sefer kalabalık olmalıyız.

Sizce ne zaman dönerler Türkiye'ye?