Engelsiz Aslanlar'ın Hikayesi

Re: Engelsiz Aslanların Hikayesi

Kerem SEÇER' Alıntı:
Yazıyı daha önce yazdığım için tarihlerde gariplikler olabilir. Mesela voleybolcuların ruhlarını sahaya koymadığı ifademi geri alıyorum :)

O dediğin şuan yine geçerli maalesef takım olmadık mağlubitler almaya başladı..

Yazına gelince gerçekten harika olmuş emeğine yüreğine sağlık..

Engelsiz Aslanlar herşeyin en iyisini hak ediyor ama nerde..

Keşke Engelsiz Aslanlar için benimde yapabileceğim birşeyler olsaydı..

yunustaylan' Alıntı:
arması için taraftarı için canla başla mucadele eden bu takım unutulmayı hak edıyomu sizce sizden sadece manevi destek beklıyoruz bı dunya sampıyonuna unutulmak çok acı verır.... bu takıma hak ettığı ılgıyı ne basın ne devlet verdı bari taraftarı yanında olsun...

kaynak:facebook tan geldi :)

Bunu yazan takımın masorü Barış. Yerden göğe kadar da haklı.

yunustaylan' Alıntı:
arması için taraftarı için canla başla mucadele eden bu takım unutulmayı hak edıyomu sizce sizden sadece manevi destek beklıyoruz bı dunya sampıyonuna unutulmak çok acı verır.... bu takıma hak ettığı ılgıyı ne basın ne devlet verdı bari taraftarı yanında olsun...

kaynak:facebook tan geldi :)

Pekte komik olmasa gerek.Biz taraftarın bundan utanması gerekiyor.

Takımın neden bu kadar başarılı olduğunu buldum sonunda. Biz bu işi biliriz diye olaya bakan hiç yönetici yok hatta bu işle ilgilenen yönetici yok. Başarının anahtarı buradan geçiyor sanırım.

Eren Aydın' Alıntı:
Takımın neden bu kadar başarılı olduğunu buldum sonunda. Biz bu işi biliriz diye olaya bakan hiç yönetici yok hatta bu işle ilgilenen yönetici yok. Başarının anahtarı buradan geçiyor sanırım.
Eren gerçekten 10 numara bir tespit. : )

Bazen ağlanacak hale güleriz ya, benimkisi o hesap...

Sağolun Onur Abilerim ve Serdar Abim :) Banada ilk başta espri gibi geldi ama gerçekten öyle bu durum. Mesela kimse İtalya ligi dışında kimse ne klüp başkanlarının ismini bilir nede yönetici isimlerini çünkü kimse ön plana çıkmıyor orada. Tek görevleri takımın başına layık bir adam bulmak. Sonra geriye çekiliyorlar. Bizde ise her işin içinde yönetici var sürekli müdahele ediyorlar. Yönetici müdahalesi olmayan tek şubede Engelsiz Aslanlarımız ne tesadüf ki :)

3 gün boyunca aslanlarimizin yanindaydik. Mac sonu Sedat hocanin icimize dalip gözyaslari icinde, yürek ister, sizin icin, sizler sayesinde (tam olarak duyamadim, agzindan okuyabildigim kadarini yaziyorum) diye bagirmasini, bütün takimla omuz omuza cektigimiz üclüleri ve yaptigimiz diger tezahüratlari ve avrupalilarin bize saskin bakislarini ömrüm boyunca hic ama hic unutmayacagim. Bir sevdadir GALATASARAY...

Yusuf Baran' Alıntı:
3 gün boyunca aslanlarimizin yanindaydik. Mac sonu Sedat hocanin icimize dalip gözyaslari icinde, yürek ister, sizin icin, sizler sayesinde (tam olarak duyamadim, agzindan okuyabildigim kadarini yaziyorum) diye bagirmasini, bütün takimla omuz omuza cektigimiz üclüleri ve yaptigimiz diger tezahüratlari ve avrupalilarin bize saskin bakislarini ömrüm boyunca hic ama hic unutmayacagim. Bir sevdadir GALATASARAY...

Elinize yüreğinize sağlık çok büyük bir iş yaptınız siz orada.Bu takım istanbulda 5 kişiye maç oynarken siz orda salon doldurdunuz ve bunu 3 gün üst üste yaptınız.Size ne kadar teşekkür etsek az olur.Hepinizin eline,ayağına,yüreğine sağlık.

Son üç aydır maaş alamıyorlar ve yemek paraları 250 tl den 100 tl ye indirildi. Helal olsun yönetime , ayakta alkışlıyorum. !

Cevdet Akay' Alıntı:
Son üç aydır maaş alamıyorlar ve yemek paraları 250 tl den 100 tl ye indirildi. Helal olsun yönetime , ayakta alkışlıyorum. !

Dünya şampiyonluğu içindee Japonya'ya 9 kişi götürüldü.Gücü yetmedi yönetimin 3 oyuncuyu daha yollamak sanırım.

Futbol takımı bir deplasman 5 yıldızlı otel değilde 4 yıldızlı otelde konaklasa şu takıma avrupanın en baba transferleri yapılır.Neyse fazla konuşmayayım.

104. yil kutlamalarinda GS Lisesinde bazi oyuncularimizla konustum, moralleri gayet iyiydi. 9 kisi gitmelerinin sebebi yabanci oyuncularimizin Turkiyeye gelmeden direkt Japonyaya gidecek olmalari imis.. Bana bu sekilde bilgi verildi.

Sube sorumlusu Dilara Endican da muhtesem bir kisi.. Bir insan ancak bu kadar pozitif bu kadar guleryuzlu olabilir..

Giden oyuncuların içinde Haidari, Tucek, Dohan ve Matt de vardı (resmi sitedeki resimlerden gördüğüm kadarıyla). Sadece Justin yoktu. Ekstra olarak bir tek o gelecek yabancılardan.

Edit: Sorumla ilgili bilgi diğer başlıkta verilmiş.