Şu an içim içime sığmıyor.Çok hayati bir galibiyet aldık.Son dakikadaki performans bizi üzse de yine de artık düşme potasında değiliz.
Maçın son 2 periyotunu seyredebildim.İlk yarı skorunu gördüğüm anda dış şutlarımız girmiştir diyerek fazla sevinmedim.Yalnız 3. periyottaki oyun bana bu maçı alacağız dedirtti.
Bence maçı kazanmamızın en önemli sebebi maç boyu doğru oynamamızdı.Son dakika dışında yapmamız gereken her şeyi yaptık.Şu bir gerçek ki Boddicker maça asılırsa kaybetmemiz çok zor.
Keep gerekenleri yaptı.Teknik faul pozisyonu ise tamamen Fırat Aydemir'in şovuydu.En azından bu sezonluk iyi bir pivot bulduğumuz söylenebilir.
Jacobson çok iyi dış şut soktu.Ayrıca sakin oynamamız gereken dakikalarda eline geleni atmayarak geçer not aldı.
Johnson'da malesef bir düşüş var.Savaşan Johnson'un yerine sıradan point-guard geldi.
Burak da iyilerdendi.Darden'a yaptığı blok belkide maçın kader anıydı.Tam o klasik düşüşlerimizden birini yaşarken takımı yeniden canlandırdı.
Gökhan ise arzuladığımız şekilde oynadı.Savunmada çok istekliydi.Çok iyi dş şut attı.Bir de Burak'ın bloğundan sonra Pasco'ya 4'ü aldırıp basket faul yaparak önmli bir işe imza attı.
Umut yine iyiydi.Eh be kardeşim şimdiye kadar neredeydin?
Aslan yürek ise oynadığı kısa sürede ribaundlarda etkili oldu.Kritik de bir 3'lük attı.
Cihad ise tam anlamıyla hayal kırıklığı.Attığı 4 faulün sadece 1'ini soktu ve maçın dönmesine sebep oldu.Zaten kaçırdığı atışlar potaya bile zor değdi.Bu atışları bile ciddiye almıyorsa yapılacak bir şey yok.
Bir de Ua-Ereğli'ye ve Erdemir yönetimine değineceğim.Ereğlili arkadaşlar müthiş bir taraftarlık örneği sergiledi.Erdemir tribününün karıştığı anlarda sakinliklerini koruyarak çok doğru bir iş yaptılar.Eğer ligi sağ salim bitirirsek emin olsunlar ki bunda payları çok büyük olacak.
Erdemir yönetimi ise eziklik örneği gösterdi. :evil: :evil: Atkıları toplamaları tam anlamıyla şerefsizlik. :evil: Sizin olmayan bir şeyi hangi hakla alıyorsunuz? :evil: :evil:Eğer ligde kalırsak seneye İstanbul'dan zor çıkarlar. :x :x
Sonuç olarak hayati bir galibiyet aldık ve 12. sıraya yükseldik.