Erden Timur

Seneye bütçe büyük ihtimal 4-5 milyon aralığına çıkacak katkılarıyla ve bu parayı sadece Nef vericek sanırım öyle şeyler söyleniyor tebrik etmek lazım.

Keşke seneye ekstra bir sponsor daha bulup 1-2 mılyon daha bütçeye eklesek klup tarafından ekleme ile 7-9 arası bütçeye çıksakda THY'ye başvurabilsek
 
En önemli işi heralde en az para harcadığı Turgay Zeytingöz hamlesiydi. Önce uygun kadro kurduk, sonra daha doğru hocaya yöneldik ve beklentilerin çok üstünde başarı geldi. İnşallah bu yönetim aklı futbol dahil tüm diğer branşlarımıza da nasip olur. Bakkalı hiçbir zaman markete çeviremeyeceğiz, bari kasaya güvenilir adamlar koyalım.
 
Nef girisimi malesef sisli bir yatirim artik. Yonetimlerden bagimsiz ve ozerk bir sene yasadilar ama seneye beklentiler boyle mi anlayamadim. Bir baskan adayi ile birlesti ve karsi aday kazanirsa ne olacak net degil. Ustune birlestigi aday ile buyuk gayrimenkul projeleri ortaya dokuldu, bu da diger aday secilirse ne olacak belli degil.
Az cok borsayi takip edenler nefin durumunu bilir.
Parcalari birlestiriyorum ve burnuma iyi kokular gelmiyor malesef.
Bunlarin hepsi sirket ve yonetici bazli endiseler.
Bu sezon yapilan isler ve yapilanma ile soylenecek olumsuz bir durum degil.
 
Zaten bu sezon ile ilgili yanlis olmasin. Harika is cikarttilar. Umarim ileriki donemlere ve yonetimlere ornek olur.
 
Herkes tutturmuş bir NEF organizasyonudur gidiyor. 2 milyon dolara müthiş reklamını yaptı. Seneye daha fazla vermesi gerekiyor.
Abi gecen sene kume dusuyordu bu takim son maci kaybetseydi.Hepimiz burada tir tir titriyorduk ya Bursa macini kaybederiz de Ulker Arena’da Binnaz sarkisi esliginde duseriz diye..Adam bizi o cendereden aldi cikardi.Olay sadece 2 milyon dolar koymasi degil ki Turgay Zeytingoz,Kerem Tunceri gibi adamlari bu yapiya koyarak neredeyse bu 2 milyon dolari son kurusuna kadar dogru harcayip bugun Avrupa’nin en iyi takimina kafa tutmamizi sagladilar.Biz Eurocup’i aldigimiz sezon bile boyle profesyonelce yonetilmiyorduk.Lasme’nin parasini odemedik ne zaman fesh eder falan diye korkarak bekliyorduk.Uzun sure sonra Gs Basketbol’u hak ettigi sezonlardan birini yasiyorsa bas mimari Erden Timur’dur.Allah korusun son maci kaybedip elensek bile bu takim play off yari finalinde elenmis takim olarak kalmayacak akillarda.Bu takim en az 2011 Oktay Mahmuti’nin final yapan takimi kadar guzel hatirlanacak ve ustune de koyacak.Bu da Erden Timur sayesinde oldu ve onun sayesinde de devam edecek.
 
Bu aksamki sunumda bayagi taraf olmus olarak konustu. Gene havasi aday olsa kazanir gibi. Esref hamamcioglu kazanirsa buyuk ihtimalle cekilir bence.
Onceden buna ihtimal vermezdim.
 
Esref hamamcioglu secilirse herkes izlesin futbol,basket,voleybol kume dusme potalarinda tum branslarda gezeriz. Bence bayan basketbolu ( zaten kadro yok ortada ) bu sefer iyice dibi boylar. Dursun Ozbek secilirse daha da guzel gunler yakinda.
 
Erden Timur bugünkü sunumu ve samimi düşünceleri ile geleceğin Galatasaray başkanı olmuştur. Projeci, hayal satmayan, pozitif ve birleştirici bir sunum yaptı. Salona ve konusuna hakimiyetine hayran kaldım. Dediği gibi iyilik kazanacak 👏👏👏
 

Üst