Erkek Voleybol Sezon Değerlendirmesi

Bu sene ki görüşleriniz nelerdir ?
Seneye nasıl bir beklenti ile girmeliyiz ?

Ben kendi düşüncelerimi inşallah müsait olduğum bir zaman yazacağım. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?

ligdeki konumdan dolayı aldığımız galibiyetlere göre yarı final bekliyordum hatta final bile bekliyordum takımdan.tabi işin acısıda fenerbahçeyi 2 kez yenmemize rağmen onları yarın finalde bizim olamamız.Taraftar olarakta voleybolda üstümüze düşne görevi yapamadık,yetişemedik.
Önümüzdeki sene artık sağlam bir kadro kurulmalı,taraftarı salona çekmeli yönetim.2dklık haberlerle bu işi geçiştirmemeli.

Takımımızdan bu sene yarı final bekliyordum ama bir türlü istikrarlı bir grafik tutturamadık. Kaliteli oyuncularımız olmasına rağmen fark yaratan büyük bir lider oyuncu eksikliğimiz var. Önümüzdeki sene daha iyi bir organizasyonla şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturulmalı. Bir vasat futbolcu parasına bu rahatlıkla yapılabilecek kadar kolay birşey ama istemek lazım işte...

Bu seneki mücadele gücü geçen yıla göre daha iyiydi ancak sezon ilerledikçe düşen bir performans söz konusuydu. Fenerbahçe'yi iki maçta da yenmek güzeldi. Ziraat'i 2-0'den gelip 3-2 yendiğimiz kupa maçı da öyle. Bir de Belediye galibiyetimiz var ligde ki o da güzel bir galibiyetti. Ancak sonuçta ne son dörtteyiz ne de seneye Avrupa var. Günlük başarılar değil uzun vadeli başarılar hedefimiz olmadığı sürece daha ileriye de gidemeyiz. İnsan şunu sormadan edemiyor. E madem yine 6. olacaktık, neden transferler yapılıyor? Bu yılki transferlerimizden hangisi bize çok büyük bir katkı sağladı? Umarım seneye iddialı bir takım kurulur.