Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Maçları (Çanakkale)

fenerden milinkoviçi çıkar ibb den de sıradan bir takım olur geçen senede balına şampiyon oldular zaten, bu sene kazanalım ve final oynayalım..

Umarım kazanırız. Olası bir mağlubiyet sonrası eleştirdi olmasın diye şimdiden yazalım. Voleybola çok yakın biri olmasam da birkaç şey karalayayım. Sezon başında şubeyle ilgilenen yöneticimiz Mehmet Cibara bayanlarda hedefi ilk 4 erkeklerde ise şampiyonluk olarak koymuştu. Bu doğrutuda kadro kaliteli yerli oyuncularla takviye edildi. Ne var ki daha kolay olan yabancı transferde sınıfta kaldık. Şehir efsanesine dönen Henry Bell transferini bekleye bekleye sezonun sonuna geldik. Hem bayanlarda hem erkeklerde Calderon-Bell gibi ülkelerinden çıkış izni koparmaları soru işareti olan oyuncuların üzerine plan kurmak ne kadar mantıklıydı bilemiyorum. Bunun yanında Ceyhun Yıldızoğlu'yla birlikte yetersiz bulunan Işık Menküer'le yola devam edildi.Umarım gelecek sezon hatalardan ders alır ve doğru isimlere yöneliriz.

Bugün yarı finaldeyiz.

17:30 Halkbank-Arkas
20:00 Fenerbahçe-Galatasaray

Sports TV ve kulüp kanallarında olacak maçlar.

Umutlar seneye kalsın da bazı isimler gitsin!..

Sezon bittiğine göre... Işık Menküer ile tez elden yollar ayrılmalı, Ceyhun Yıldızoğlu´nda olduğu gibi kadro kalitesi ile elde edilen başarı ters orantılı. Emeklerin için teşekkürler Işık Hoca demek istiyorum. Tıpkı Kadın Basketbol şubesinde olduğu gibi Erkek Voleybol şubesinde de köklü bir değişiklik olsa fena olmayacak..

Aynen, zaten Işık hocayla sezon başı sözleşmeyi 2 yıllık neden uzattık anlayamadım.
Pek anlamam voleyboldan, gördüğüm kadarıyla takımı hedeflenen noktaya taşıyacak yerli bir antrenör yok piyasada.
Hele hele Dragan Nesic'in bayan voleybol takımımızdan aldığı verimi gördükten sonra yabancı bir antrenör şart diyorum ben.

hidalgo az önce bir tweet attı inanamadım,önceki geceden bir fotoğraf koymuş da bira şişeleri falan maçtan önceki gece yapılacak iş mi?

Işık Menküer kalacaksa Ulaş'la Kervin gidip kendilerini kurtarsınlar.Yerlerine de oyuncu falan alınmasın,kulübün ekonomisiyle uğraşanların çabasına hakaret olur.