Yalnız potaya gittiğinde onu durduracak oyuncu yok ya faul alıyor ya da sayı atıyor. Schilb Gordon , Hawkins etkisi yapsa fena rahatlayacak aslanım
32 sayı, 6 rebound, 4 asist... Bu haftanın mvpsi olur mu dersiniz?
Dengesiz olsa da, kolay faul alabilmesi ve serbest atışları yüksek yüzdeli atması çok önemli bir artı... Geri adım atmaması da takdire şayan... Şutları ne kadar kaçarsa kaçsın, en kritik yerde, el yakan topları sokabiliyor. Yanına PG takviyesi yapabilirsek, verimi daha da artabilir.
Sanmıyorum AEK'dan Mavrokefalidis 42 sayı 9 ribaund 2 asistle oynamış PIR puanı 55 Mccollum'un ise 34![]()
Yalnız AEK maçı kaybetmiş.Sanmıyorum AEK'dan Mavrokefalidis 42 sayı 9 ribaund 2 asistle oynamış PIR puanı 55 Mccollum'un ise 34![]()
Yarın açıklanır herhalde tüm maçlar bitti ama Rayman Morgan 41 PIR, Ryan Toolson 37 PIR, Tony Mitchell 34 PIR ve takımları kazanmış Mccollum olamaz gibiYalnız AEK maçı kaybetmiş.Ne zaman açıklanır bu mvp?...
Kritik nokta bu,herşey mccollum'a kalmamalı,diğer dış oyuncular da ona skor anlamında yardımcı olmalı.Micov bunu her maç belli bir düzeyde yapıyor,Schilb'te devreye girerse o sorun biraz daha net çözülebilir.Her oyuncu gibi McCollum'un da kötü maçları olacaktır. Böyle günlerde takım içinden ikinci skoreri çıkartmak zorundayız. Schilb şu ana dek bunu yapabileceği yönünde bir sinyal vermedi.
Aynen öyle,o kötü gününde olduğunda da bir şekilde kazanmayı bilmemiz gerekiyor,anahtar nokta bu bence.Collum çok normal,bu performanslar normal,bazı maçlar 30 atacak bazı maçlar sahada olmayacak,ondan her maçı almasını bekleyemezsin,onu joker olarak kullanacaksın,serbest oyuncu