Errick McCollum

Galatasaray'da izlediğim en kötü oyun zekasına sahip kısa olabilir.Maç sonlarında verdiği yanlış kararlar nedeniyle daha sezon başı olmasına rağmen çok maç kaybettik.Sıradan bir küçük takım skorerinden de hiç farkı yok

Mccollum un maç sonlarında yaptığı hatalardan çok maç kaybettik doğru ama Mccollum bu ve bu adam 1 numara değil. Değerlendirirken bu kadar insafsız olmamak gerekiyor. Burda koçun da hatası var bir hata sürekli yapılmaz. Mccollumu daha iyi kullanabilmek için saf pg almamız lazım. O zaman o da sadece kendi iyi yaptığı işi yapar ve sorun kalmaz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mccollum un maç sonlarında yaptığı hatalardan çok maç kaybettik doğru ama Mccollum bu ve bu adam 1 numara değil. Değerlendirirken bu kadar insafsız olmamak gerekiyor. Burda koçun da hatası var bir hata sürekli yapılmaz. Mccollumu daha iyi kullanabilmek için saf pg almamız lazım. O zaman o da sadece kendi iyi yaptığı işi yapar ve sorun kalmaz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
75 kilo fizğiyle pglik yapamayacaksa sahada ona ait bir yer kalmıyor maalesef.2 numara oynarsa gülünç hallere düşeriz ciddi dakikalarda

Kritik yaptıgı sacma secimlerle sanırım daha cok sac bas yolduracak önce banvit sanrada bu mac baskı altında inanılmaz tercih hataları yaptı Ergin hocam iyi secim yapamadı.

Bu maçta oynasaydı yine buralar mesajla dolacaktı ama bugün gördük ki takımın farkı koruyamamasını, sonları kötü oynamasını ona bağlamak yanlış. Bu durum tüm takımla ve koçla alakalı umarım düzelir.

Ben hep yazıyorum,bu isim ne guard ne de bir kurtarıcı,McCollum her takımın benchinde bulunmalı,o joker oyuncu,öyle anlar gelir ki sokarsın oyuna 5 dakika içinde 5 faul yaptırır kendisine,size serbest atıştan 10 sayı getirir,mesele ondan ne beklediğiniz,yineliyorum ondan takım liderliği beklemeyin

Burada sürekli olarak Mccolumn 2 numara olarak lanse ediliyor. Ama Mccolumn 2 numara oynayamaz. Oynaması için fizikli bir PG lazım. Fiziksel olarak savunmada çok ters eşleşmeye yakalanır. Son maç gösterdiki bir onsuz da yeterli sayıyı buluyoruz. Böyle bir oyuncuya çok da ihtiyacımız yok. Özellikle son maçlarda takıma yarardan çok zarar veriyor ve en önemlisi o sahadayken, diğer oyuncular bundan olumsuz etkileniyor. Sonra bu durum savunmalarına da yansıyor. Haklılarda, Mccolumn topu elindeyken %75 şutu potaya atacak. Eğer çok sıkışırsa, o zaman en yakınına pas verecek...

McCollum göktaşı gibi birden bu takımın içine düşmedi. Koçun tanıdığı bildiği bir oyuncuydu. Guard pozisyonu için ilk tercihi olmadığını da biliyoruz. Bütçe dahilinde en iyiyi almaya çalıştığı aşikar. Geçen sene de Nolan Smith için bu tercihi yapmıştı. Skorer yönü nedeniyle ihtiyaç duyduğunu anlıyoruz. Bence yeni transfer beklemek ya da mevcutları eleştirmek yerine paralar ödensin de geçmiş sorunlar olmasın diye düşünmek daha doğru olur kanısındayım. Çünkü dava açıp kazanan, açmamış ama alacağı olan o kadar çok oyuncu var ki bence hiç oralara girmeyelim.
Kısıtlı bir bütçe ile kurulmuş en iyi takımlardan birine sahibiz, üstelik bu kadar kötü bir finansman hikayesine sahip olduğumuz halde bu oyuncuları ikna edebilmişiz.

McCollum super bir adam. Sayi makinasi. Anadolu Efes gibi bir takimda Huertas ile ikisi yedekli olarak iyi bir ikilim yasarlar. Efes'li Dogusa bin basar. Fb'deki Dixon'dan da iyi bir oyuncu. Skor makinasi. Sadece yaptigi acemi top kayiplari ki normaldir basketbol oyununda.

Üst üste bu kadar yazı olunca gitti falan sandım açıkçası.Hangi takımda bu kadar kolay şut atan,kolay faul alabilen bir oyuncu var.Micov yerine o atsa faulleri uzatmaya gitmezdi o maç.Evet hataları oldu olacaktı da Arroyo varken bütün takımları süpürdük EL şampiyonluklarımız falan var zaten.Şu an İzzet'ten bile daha fazla eleştiriliyor bu adam.
Bilerek topu rakibin eline mi verdi adam anlamıyorum yani ?
İyi niyetli bir oyuncu bence,koçun dediklerini yapmaya çalışıyordur hiç değilse bile.