EURO 2020

Şampiyon olsa şaşırtmaz dediğiniz takımlar (En fazla 3 seçim yapabilirsiniz)


  • Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
İsviçre maçımız çok önemli. italya'dan 0, gallerden 1 puan alsak bile isviçreyi yenersek gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.
 
İspanya
İtalya
Belçika'ya kullandım oylarımı

Son Dünya kupasında Belçika'yı desteklemiştim ama genelde turnuvalarda İtalya'yı desteklerim,Hollanda'sız turnuvalar ise hep eksiktir gözümde

Kadroları henüz incelemedim,spor gazeteleri bugün kupa özel eki verir,incelemek gerek
 
Uzun zamandır dünya futbolunu da Türk futbolunu da takip etmiyorum. Yaştan mıdır nedir sarmıyor artık eskisi gibi fanatik değilim. Şu yukarıdaki takımlara bakınca bence hepsi favori. Kim olursa olsun şaşırmam ben. İtalya savunması ve oyunu tutması iyi, Portekiz son şampiyon, Fransa belki de en iyi kadroya sahip, Belçika ve İngiltere gibi takımlar da gayet güçlü. Almanya zaten turnuva takımı.
 
Anketin kapanması için son saat içerisindeyiz. Sonra sandıklar açılacak :D Burada eğer ,şampiyon kim olur?, anketi açsaydım oylar belli takımlara dağılıp bizim açımızdan net bir görünüm oluşturmayacaktı. Ama şimdi forum ahalisinin gözünde favoriler net şekilde gözüküyor(Şöyle bir seçenek açılsa 1.sıra 2.sıra... oyu şeklinde puanlama yapılabilse daha da sağlıklı olur bu tip anketler. Bkz. NBA sezon ödülleri).
 
Portekiz pek ilgi görmemiş ama bence Ronaldo şu ana kadar ki en iyi kadrosuyla geliyor turnuvaya ve çok formda oyuncuları var. Ruben dias, bernardo silva, Neves, Fernandes ve Ronaldo gibi yıldızların yanında sezonu çok iyi geçiren Fonte, Andre Silva, Sergio oliviera var. Bek rotasyonu alev alev nuno mendes, guerrerio, cancelo ve semedo. Daha jotalar felixler var.
 
Yemin ediyorum kapatacağım televizyonu. Kafamı ütülediler edebiyat yapa yapa ne boş yaptınız be kardeşim ya. Nefret ettim ya iğrendirdiniz artık kusucam. Yok birlik beraberlik çizim çocuklar kalplerimiz bir hep birlikteyiz , biriz tekiz kalpler atıyor vsvs. Bakın İstiklal marşımız hep birlikte okuyoruz ne güzel oh İstiklal marşımız canımız vs.. Başım ağrıdı be yeter tadında bırakın ! Bi de ağlamaklı ses tonuyla yırtına yırtına konuşuyor spiker. Savaşta mıyız usta ya? Neyin edebiyatı bu?
 
Oyun planımız yok Uğurcan tutarsa şansa Burak, Yusuf, Hakan atarsa. Bir de kanat yok takımda adamlarda İnsigne ve Berardi var.
 
Son düzenleme:
“Uğurcanımız” he, vay be... Devam et pohpohlamaya spiker efendi daha neler duyucaz acaba. İtalyanlara “oturun yerinize” demiş kalecimiz. Ulan 30 dakika oldu, savunmasıyla ünlü İtalyanlar ilk düdükten beri bizim kalede pinpon oynuyorlar. Devam bol keseden pohpohlamaya... Aşamadık bi şu boş duygusallığı.
 
Yok ya yanlışınız var; bizim çocuklar çok iyi götürmüş şu ana kadar maçı. Spikerimiz öyle söylüyor, hatta daha fazlasını yapan bir takımmış İtalya ama biz bu raddede tutmuşuz. Şu ülkede mantıklı konuşan bir yetkili ne zaman göreceğiz acaba.
 

Üst