Fatih terim ve şenol güneş gibi zihniyetlerden kurtulamadığımız sürece ne kulüp bazında ne milli takım bazında başarı gelir. Taktik ve sistem anlamında modern futbolun gerisindeler ve forma adaletleri de yok
Fatih Terim bu turnuvada olsa ben böyle oynayacağımızı düşünmüyorum. EURO 2008'i hatırlayalım.Fatih terim ve şenol güneş gibi zihniyetlerden kurtulamadığımız sürece ne kulüp bazında ne milli takım bazında başarı gelir. Taktik ve sistem anlamında modern futbolun gerisindeler ve forma adaletleri de yok
Alınacak en büyük ders, Şenol Güneş'i bir an önce göndermek olacaktır. O varken gelecek sene ki Dünya Kupası da tehlikeye girecek.Averaj -5 olduğu için umudum yok. Kazanmak bile yetmez ki isviçre iyi bir takım.. Bu turnuvadan önemli dersler almak, en büyük kazanç olacaktır artık.
Covid yüzünden tuhaf bir şekilde Dünya Kupası elemeleri Euro 2020'den önce başlamış oldu. 3 maçımızı oynayıp bir de üstüne en önemli 2 rakibimizi yenmesek senle aynı fikirdeyim. Ama artık dere geçerken at değiştirmek olur hoca değişikliği. O nedenle Eylül ayındaki 3 maçlık 2.pencere kapansın bakalım halen aynı tas aynı hamam oyun ve başarısız sonuçlar olduysa o zaman gereği yapılabilir.Alınacak en büyük ders, Şenol Güneş'i bir an önce göndermek olacaktır. O varken gelecek sene ki Dünya Kupası da tehlikeye girecek.