Euro 2024 Türk Milli Takımı

TÜRK MİLLİ TAKIMI EURO 2024'TE NE YAPAR?

  • ŞAMPİYON OLUR

    Oy: 0 0.0%
  • FİNALDE ELENİR

    Oy: 0 0.0%
  • PUAN ALAMAZ

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Milli takımın umarım uzun olacak yolculuğunu bu başlıkta özel olarak analiz edip tartışalım.

Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü vermesek de ilk maçı görmeden net bir yorum yapmak doğru olmaz. Ancak eşleşmeler üzerinden gidersek; birçoğumuz kurayı gruptan çıkma odaklı düşündüğü için beğenirken aslında grup 2.leri için en zorlu kuralardan birini çekmiştik. Grupta Portekiz bizden çok güçlü olsa da onları geçemezsek ve 2.olursak çok büyük olasılıkla grubunu lider bitireceğinden Fransa ile 3.olursak ise İspanya/İtalya ya da İngiltere ile oynayacağız. Bu açıdan bakarsak pek sürprizli geçmeyecek gibi duran turnuvada ya kendi işimizi kendimiz görüp büyük bir galibiyet alacağız ya da 2.tura çıkıp eleneceğiz. Gruptan çıkmak bizi başarılı kılmaz ama bu yolda da çeyrek final yapamamak bizi kötü yapmaz. O yüzden aslolan bize umut verecek iyi oyundur ve umarım olur.
 
Herkesin kafalar çok karışık, tüm olacaklara ülkece hazırız fiyasko veya başarılı bir sonuca şaşırmayız :D 9 günlük bayram tatiline 2 maçımız denk geliyor maçları çoğunluk misafir iken izleyecek millete zehir etmesinler yeter
 
Mert-Zeki-Kaan-Abdulkerim-Ferdi-Ismail-Hakan-Arda-Kerem-Kenan-Baris Alper

En ideal kadro bu gibi duruyor.Hocaya pek guvenmesem de son yillardaki en iyi kadromuzla gidiyoruz.Gurcistan maci bizim kaderimizi belirler.O macta aslinda ne yapip ne yapamayacagimiz cok net belli olacak.
 
Ziyech-Tete'ye o kadar para vereceğimize gidip Yunus-Tsygankov ikilisini kadroya dahil etseydik hem sportif hem ekonomik anlamda daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
 
Mert
M.Müldür-Samet-Abdulkerim-Ferdi
Orkun-Kaan
Arda-Hakan-Kerem
Baris Alper

Beklenen 11 buymuş. Açıkçası bir hayli sürpriz kadro. Özellikle Kaan'ı ortaya çekip Samet'i stoperde kullanması maç boyu tüylerimizi diken diken edecek gibi gözüküyor.
 
Kullanma kılavuzu Montella'da olan bir Samet, Avrupanın en genc on blogu, Taraftar desteği...
Bir başkadır benim memleketim.
 
Kazandık ama çok iyi değiliz,Portekiz ve Çekya maçları çok zorlu olabilir,şans faktörü yanımızda olursa yüzümüz belki gülebilir ama ilk maçın skoru aldatıcı olmamalı.
 
100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en şanslı maçı yaşandı, en şanslı galibiyeti alındı. :)

Gecesinde hakem, altı pastan garip acayip goller derken Portekiz-Çekya maçı üzerinden bütünüyle telafi oldu tabi.
 
4-6-0 olmuyor uctaki kayboluyor Barış Yusuf farketmez. Ya Kenan denenmeli ya da Cenk oynamalı. Orkun Kokcu yu beğenmiyorum ne 6 ne 8 ne 10 Benfica Feyenoord vs olabilir bizde sıradan oynuyor. Göbekten adamlar rahat geldi şans yanimizdaydi. Kaan ikili değil tek ön libero oynarsa orayı kapatır. 4-1-4-1 gibi dizilmek daha mantıklı bana göre.
 
Arkadaşlar biz de şanssızdık. Direkten dönen top, milim ofsayt ile golün iptali, karşı karşıya net kaçırmalarımız…
Başıma bir şey gelmeyecekse Hakan’ın ömrüm boyunca gram faydasını görmedim. Arda da gole kadar oyunda yoktu ama böyle oyunculara tek pozisyon yetiyor işte Ziyech gibi. Barış Alper’den faydalanmak lazım gördük ama top gelmedi pek. Ve evet çok merkez orta saha ve geriye koşmayan, asker olmayan statik adamlarla oynuyoruz 2 ve 3. bölgede.
Turnuvada şu ana kadar her şey mümkün, gördük. Ne olacağını bilmiyoruz. Lider de çıkabiliriz.
 
Futbolda var sistemi hatta ofsayt kuralı sorunlu halde. Ayakucundan ofsayt mı olur. Böyle ofsayt olmamalı. Ayakucundan 3-5 cm ile kimse kimseye bir üstünlük kuramaz. Eğer o pozisyon hiç yaşanmasa maç muhtemelen 1-0 biterdi. Vardan iptal edilen gol sonrası her zaman aynı şey yaşanıyor golü iptal edilen takım sevincini yaşamışken iptal sonrası gardı düşüyor morali bozuluyor ve oyunun seyri tamamen değişiyor. Oyuncuların aklı iptal edilen golde kalınca hemen arkasına yedik. Hiç şaşırtmadı Ya bu var incelemesi anında sonuç vermeli yada kullanılmamalı.
 

Üst