Re: Eurochallenge | Galatasaray-EWE Baskets
şansımız kalmıyo yenil yenmemiz lazım yenil biz hiç gülmeyecekmiyiz dicemde bu sene lig diyorum
şansımız kalmıyo yenil yenmemiz lazım yenil biz hiç gülmeyecekmiyiz dicemde bu sene lig diyorum
gurovice katılmıyorum ilk yarı süperdi ama ikinci yarı hiçbir şey yapmadı geneÖzenç Ekmel Ulus' Alıntı:Maçı seyredemedik ama tolliverın performansı ve gurovicteki kıpırdanma sevindirici...
gurovice katılmıyorum ilk yarı süperdi ama ikinci yarı hiçbir şey yapmadı gene[/quote:228o589f]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Özenç Ekmel Ulus":228o589f]Maçı seyredemedik ama tolliverın performansı ve gurovicteki kıpırdanma sevindirici...
ligde şampiyo n olsak eurolige katılabiliyor muyuz ?? artk şampiyonluk yetmiyor diye biliyordum ?? bide gurovic top kullanınca atıyo amenna ama abi top istemmiyoki bi adam 2yarıda hiç mi şut atmaz ya ??Emin Doğanca' Alıntı:Çilenin bittiği gün bugün .
Artık tamamen lige konsantre olacaz ki en doğrusunu yapacaz .
Zira Lig şampiyonluğunun , Avrupada başarının yolu ligden geciyor
Özenç Ekmel Ulus' Alıntı:Bildiğm kadarıyla ülker ve efes ligdeki konumları ne olursa olsun katılacaklar,sanırım bizim final oynamamız bile yeterli...
Osman Aydın' Alıntı:89 82 yenildik mustafa kardeş.
Osman Aydın' Alıntı:ya efesle birleşecez yada euro cup ı kazanacağız başka yol malesef yok.
Onur UNCU' Alıntı:Tek galibiyetle elenmek de koyuyor insana.
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Onur UNCU":1tvnscms]Tek galibiyetle elenmek de koyuyor insana.