Eurochallenge'da Yeni Grubumuz

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3ifamum3]Bir sonraki tur nasıl?
Bu turu gecersek ceyrek finale katılacağız (Eleminasyon sistemi).[/quote:3ifamum3]Teşekkür ederim
 
Zor bir grup olusmus, gruptan cıkarsak, sonuna kadar da gidebiliriz demektir bu. Geçen yıl içeride nispeten beklenmeyen Girona galibiyetiyle baslamıstık. İçeride Bologna ve 3.maçımız olan EWE deplasmanından galibiyet cıkarabilirsek, ki cıkarabiliriz, gruptan cıkarız herhalde.

Bologna ve Kyiv gibi iki cok guclu rakip cekmek sanssızlık ama gecen yıl basımızı asıl agrıtan takımlar orta sınıf takımlardı, Charleroi gibi... İhtiyacımız olan zaman ve hayırlı bir transfer(fayda/uyum yuksek)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Emrah abi Earl Boykins haftasonu oynamış ama Rusya'da oynanan maçta yer almamış.

Umarım sorunları devam ediyordur diyeyim.
Earl Boykins Virtus'un yarısı şu anda.1.65 boyunda olmasına rağmen ligimizde oynayan M.Green ile asla karıştırılmaması gereken bir oyuncu.
 
Emrah Bakın' Alıntı:
Grup bu kupa için güçlü ama geçemeyeceğimiz bir grup değil.
Açıkcası bu oyunla en fazla 1 malubiyetle lider oluruz.
Kiev'i izlemedim ama onu eleyen Panellios'u canlı izledim.Çok sıradan bir takımdı ama iyi savunma yapıyorlardı.Kısaca iyi oyuncuları olsada iyi bir savunmayla onları yenebiliriz.
İtalya ligi Siena'yı çıkarırsak öyle ahım şahım bir lig değil.Benetton'ı gördük,liderlik için kritik maçlarında iddasız BJK'a kendi evlerinde yenildiler.Çok tecrübeli oyuncuları var ama bizde artık Avrupada tecrübeliyiz.
Ewe basket'i tanımıyorum ama Almanya ligi korkutucu bir lig değil.Orda taraftar desteğimiz hiç de az olmayacaktır.
Takımların kendi liglerinde 1. yada 2. olmaları önemli değil.Unutmayalımki bizde kendi ligimizde 2. yiz.
Beni sevindiren nokta Rus takımlarıyla aynı grupta yer almamamız oldu.Bu kupada Rus takımlarını inanılmaz kayırıyorlar.
İlk maç bence en kritik maçımız....

Bu gruba bakacak olursak en zorlu gruptayız diye dusunuyorum..Keske Rus takımlarının buludugu en son gruba dusseydik..Zaten ilk GS Moskovaya geldiginde ortaligi atese vermeye ant ictik tribunleri sari kirmiziya boyamaya..Moskovali basketbolseverlere bazi kanitlamamiz gereken seyler var.GS cikarsa bir gun herkes gorecektir Moskovayi nasil Ayhan Sahenk yapiyoruz.

Ayrica bu rus takimlarindan samaranin ahi gitmis vahi kalmis iflasin esigindeler,Triumf Lyubertsy deseniz cska khimkiye ozenip bir takim kurma pesindeler ama bos yani,kapanip yok olmaya aday..CSKA hemogonyasini kimse yikamaz rusyada.O yuzden cok zorlu gruptayiz..

Virtus maclarinda kimin kazanacagini kestirmek guc.Polat Kocaoglunu Cemal Nalgayi Khimikli oyunculara karsi degil Virtus BC Kievli oyunculara karsi degerlendirmek lazim..

Kiev ise tam cakma takim.Efesin defolu oyuncularini kadrosundabulunduruyorlar..Penn falan sorun teskil etmez..

Maclar bittiginde tahminen su sekilde grubu bitiririz..

1.Virtus 2.GS 3.Oldenburg 4.BC Kiev
 
Bu turnuvada böyle takımlar ve böyle oyuncular olduğunu bile bilmiyordum sağolsun bazılarının küçümsemesi nedeniyle.
Cidden güzel maçlar bizi bekliyor. Eski kurtları Galatasaray'a karşı izlemek cidden farklı olucak.
 
Öncelikle özellikle Oldenburg ile ilgili bilgiler için teşekkürler Kerem Abi..

Virtus'un ben Avellino'dan daha iyi bir takım olduğuna fazlasıyla inanıyorum,Avellino'nun tek artısının koçu olduğuna inanıyorum.Avellino'dan daha başarılı olurlardı Euroleauge'de bence...
Kiev'in de çakma takım olduğu ve Penn'in kötü oyuncu olduğu iddiaları pek doğru değil bence... O Penn iki sene önce herkesi peşinden koşturuyordu,ona göre düşünmek lazım. Geçen sene isteneni veremesi kötü olduğunu göstermez...
 
Bu kupa için zorlu sayılabilecek bir grup çekmişiz. Ancak takımımızın şu son durumu ve yükselen grafiği ile bu gruptan çıkacağını düşünüyorum. Artık yavaş yavaş taşlar yerine oturmaya başladı...
 
Gruptan çıkarız bu istekli oyunumuzu devam ettirirsek.Ama her maçı final havasında oynamalıyız o derece ciddiye almalıyız grup gerçekten zor.Virtus ve Kyiv çok dikkat edilmesi gereken takımlar.Kyiv de Sconnie Penn ve Kenan Bajramovic gibi oyuncular var özellikle sconnie pennin senede bir maçta 30 üstü atma alışkanlığı var inşallah bu maç bizim maç olmaz.Kyivin antrenörlüğünü sasa Obradovic yapıyor ki bence iyi bir coach dikkat etmemiz gereken takımlardan biri kyiv

Bologna ise kadrosunda earl boykins gibi bir yıldızı barındırıyor onlara karşı da çok dikkatli oynamalıyız ama herşeyden önce onların değil bizim ne yapacağımız önemli.Biz istekli oyunumuzu oynarsak gruptan çıkarız
 
walla herkez elinden geldigince degerlendirme yapmış...yanılmıyorsam okurken tucker ismini duydum eger bu bizamanlar gs almaya çalıştıgı tucker sa gerçekten çok ii bi oyuncu...ayrıca kıev i tvden yunan ekibiyle olan maçını izledim ki o maçta sanırım 27 sayı fark gerekiyordu onlara evlerinde oynarken ve onlarda rakibini son dk lara kadar çok zorladılar ama 23 sayıda kaldılar...yane istediklerinde gerçekten ii oyun çıkartabiliyolar...bologna sorun olmaz diye düşünüyorum:) biz bolognayı her zaamn sevmişizdir:)eger ayhan şahenkte 3 maçı da full olmasa bile ona yakın seyirciye oynarsak 3 te 3 yaparız alman ekibinide deplasmanda yeneriz sanırım çünkü seyirci avantajımız olur gibi geliyor...hayırlı olsun uzun ince bi yoldayız geliyoruz gündüz gece:)
 
Gerçekten dişli ekipler.Mücadele eden,oyunun sonuna kadar pes etmeyen takımlar.İstanbul'dakş maçlar çok önemli.İstanbul'daki maçları aldıktan sonra deplasmanda alacağımız galibiyetler bizim için belirleyici olur.
 
geçen yıl ulebde yarı final gören takımımıza bu yıl eurochallenge de final yakışır. final için zor da olsa bu gruptan lider çıkmalıyız. potansiyelimize göre gruptan lider çıkmamız sürpriz olmaz. yani Yes we can! :)
 

Üst