G
Guest
Misafir
Bu turu gecersek ceyrek finale katılacağız (Eleminasyon sistemi).[/quote:3ifamum3]Teşekkür ederimEmin Doğanca' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3ifamum3]Bir sonraki tur nasıl?
Bu turu gecersek ceyrek finale katılacağız (Eleminasyon sistemi).[/quote:3ifamum3]Teşekkür ederimEmin Doğanca' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3ifamum3]Bir sonraki tur nasıl?
Kerem SEÇER' Alıntı:Emrah abi Earl Boykins haftasonu oynamış ama Rusya'da oynanan maçta yer almamış.
Emrah Bakın' Alıntı:Grup bu kupa için güçlü ama geçemeyeceğimiz bir grup değil.
Açıkcası bu oyunla en fazla 1 malubiyetle lider oluruz.
Kiev'i izlemedim ama onu eleyen Panellios'u canlı izledim.Çok sıradan bir takımdı ama iyi savunma yapıyorlardı.Kısaca iyi oyuncuları olsada iyi bir savunmayla onları yenebiliriz.
İtalya ligi Siena'yı çıkarırsak öyle ahım şahım bir lig değil.Benetton'ı gördük,liderlik için kritik maçlarında iddasız BJK'a kendi evlerinde yenildiler.Çok tecrübeli oyuncuları var ama bizde artık Avrupada tecrübeliyiz.
Ewe basket'i tanımıyorum ama Almanya ligi korkutucu bir lig değil.Orda taraftar desteğimiz hiç de az olmayacaktır.
Takımların kendi liglerinde 1. yada 2. olmaları önemli değil.Unutmayalımki bizde kendi ligimizde 2. yiz.
Beni sevindiren nokta Rus takımlarıyla aynı grupta yer almamamız oldu.Bu kupada Rus takımlarını inanılmaz kayırıyorlar.
İlk maç bence en kritik maçımız....