EuroCup 1. Hafta | Galatasaray Odeabank 69-86 Bayern Münich

Tebrikler geçen yıldan farksız olarak devreye 50 sayı yiyerek girmeyi başardık.Hardyde olmasa rezil bir ilk yarı sonucu cıkardı ortaya.

Dün Banvit ilk yarı 16 sayı geriden gelip uzatmaya götürdü maçı. Biz bugün çok kötüyüz. Bayern de çok iyi. Maç döner mi bilmiyorum. Çok zor böyle oynarsak. Summers,Hopson,Emir,Christmas hiç katkı vermediler. İkinci yarı kendilerine gelmeleri lazım.

İlk yarının özeti;

-Christmas Zirbesi yıldız yaptı.
-Emir'in ilk yarının bitimine 2 saniye kala yaptığı faul son 2 senenin kendisi için özeti oldu.
-Summers takıma adapte olamamış görülen o ki.
-Hendrix'e nazar değmesin.

Burda gomulen hendrix takimin en iyisi sezonun geri kalanindada boyle olacagi kesin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz kıpırdandılar yüksek ihtimal kaybedeceğiz ama Emir karar verme mekanizmasında olmaktan fazlaca uzak.Richard Hendrix sahada ne yaptığını biliyor.Rakeem ve Summers bu mantaliteyle hiç bir yol gidemezler.

Sezon başında çok dedik bu takımın geçen sezondan farkı olmaz, bütün oyuncular hücumcu profilinde, bir tane savunmacı oyuncu yok diye. Doldurmuşlar topu elinde olmasını seven oyuncuları. İyi de sahada 1 tane top var. Geri kalan işleri kim yapacak? Topsuz oynayan oyuncu yok, savunmacı yok. Yine saçma sapan bir kadro planlaması. Yine çöpe giden bir sezon.

Gaziantep macini izlerken sasirmistim.bizmi cok iyi oynadik yoksa antep mi cok kotuydu..antep cok kotuydu ama sonucta onlari bu kotu oyuna biz ittik diye dusunup sevinmistim..isin acikcasi bu seneki butcemiz nerdeyse 2 sene onceki butcemiz kadar ama o takim ile bu takim arasinda daglar kadar kalite farki var..bide ergin hocayi rotasyon yapmiyor diye elestriyorduk ama kunterde rotasyonun resmen icine ediyor..bu kadar cok oyuncu gir cik nedir arkadas antep macinda da ayniydi..

Değişen hiçbir şey yok her hücum sayı yiyoruz. Oyuncularımız sadece istatistiğe oynuyor asist üzerinde doğru düzgün sayı yok.

Summers 0 katkı, Christmas 0 katkı. Emir zaten çok kötü. Böyle gidersek işimiz zor. Summers'ın bu kadar kötü olacağını hiç düşünmezdim. Karşıyakada Jarrod Jones, Tofaş'da Raymar Morgan'ı görünce neden diye soruyorum?