Eurocup 2. Tur 4. Maç | CEZ Nymburk 62 - 77 Galatasaray CC

Bugünkü galbiyet çok iyi oldu öncelikle ve
ben ne olursa olsun bugün Estudiantes yenerse grupta 1. bile olabileceğimizi düşünüyorum
sakatlar dönüyor takım form durmunu toparlamaya başladı
uzunlarımızı çok daha iyi kullanmaya başladık hücumda
birde yüzdeli oynarsa dış oyuncular 3 lükte her maçı kazanabiliriz.

Bekle avrupa GALATASARAY geliyor !!!
 
Öncelikle tüm takıma tebrikler.Oktay hocada kritik yerlede hamleler alarak büyüklüğünü gösterdi yine.Haluk dinlendi bugün.Göksenin neden yoktu acaba ? Sakatlığı mı var.
Süre alan herkes kendisinden beklenen katkıyı verdi,Rancik hariç.O da eski formuna dönse tadından yenmez gerçekten.Neyse önemli bir galibiyet aldık,sıra bizde haftaya Ayhan Şahenk'i doldurmak gerek.
 
1. Grup aşamasında ki oyunumuza çok benzer bir oyun sergiledik...
bence Banvit maçı Fener maçı ve bu maç takımın yeniden bildiği sağlam düzene döndüğünün işareti...
bir dönem bir sallantı yaşadık ama elbette olacak o kadar...
hala şut yüzdelerinde sıkıntı yaşıyoruz ama savunma sıkılaştıkça hücumda da rahat sayılar bulmaya başlayacağız...
 
Güzel ve rahat bir galibiyet aldık... Uzunlarımızla aldık maçı bu sefer, Andric ve Ermal çok iyi oynadılar. Shumpert ve Tutku da iyi katkı verdi hücum olarak. Evren de savunma olayını iyi becerdi diyebiliriz sakatlıktan yeni çıkmış olmasına rağmen.. Günün kötüsü Rancik'ti ne yazıkki.. Aslında 3 uzundan da maksimum verim alamayız, illaki biri kötü gününde olacaktır ancak Rancik'te bir süredir ciddi düşüş var umarım toparlar... Ayrıca Shumpert'ın da kendini toparlamış olduğunu görmek de mutluluk verici

Bileğinize, yüreğinize sağlık Aslanlar..
 
Kazanacağımızı düşünüyordum ama İstanbul´daki maçı göz önünde bulundurunca bu kadar rahat bir galibiyet alacağımızı beklemiyordum.

Grupta işler karışık, bu galibiyetin gruptan çıkmamıza katkısı olacak mı yoksa sadece Avrupa´da elde edilen bir galibiyet olarak mı hanemize yazılacak bunu zaman gösterecek.
 
Kazanmamız gereken bir maçtı ve sonuç fazla şaşırtmadı beni...
Pepsi maçından da gereken farkı yaratıp alırız ve herşey Estudientes maçında belli olur...
Galibiyet için kutlarım bu arada oyuncularımızı...
 
Çok güzel basketbol oynadık.Özellikle son zamanlarda düşen savunma sertliğimizi ve düzenini tekrar görmek çok sevindiriciydi. Bundan sonraki maçlarda da devam eder inşallah. Futbolun rezilleri oynadığı bu sene basketbol takımlarımız umarım bizi sevindirmeye devam eder. Bizde gereken destegi göstermeye devam edelim lütfen. Rezil futbol takımı yeni statta iddiasız maçları 40 bin kişiye oynıyorsa Abdi İpekçi her maç dolup taşmalı.
 

Üst