• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eurocup 2. Tur 4. Maç | Power Electronics Valencia 98 - 95 Galatasaray CC

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Re: Valencia - Galatasaray (Canlı)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Samet o pozisyonda faulü kaydığından değil de eline vurduğundan vermiş olması lazım. Darius topa mı vuruyor eline mi onu anlayamıyorum ekrandan. Yoksa kaydığından dolayı vermedi zaten. Yani anladığım kadarıyla :)

Valla adam düştü direk hakem zart diye çaldı düdüğü elle alakalı hiç bişe göremedim dokunulmazlığı mı var bu Valencia'nın anlamadım.

ayıp ya walla ayıp ya su kadar emek son sanıyede kacan serbest atıslar cıldırmamak elde degıl ya.

Kalan sürede skorda önemsiz. Bu maçı bize vermeyecekleri ilk dakikadan belliydi.

Artık dayanamıyorum geberin lan hakemler tuttum da bu kadar olmaz artık.

97-95 gerideyiz

Kazanma şansı sürekli geldi.Saçma sapan , olmayacak hatalar yaptık.

off hücum ribaunt'u verdik,faul kaçırıyoruz,ribauntları veriyoruz,birde hakemler felaket nasıl kazanacaz

Wilkinson neden faul yapmadı anlamadım.

malesef kaybettik

98-95 oyuncularımızı kutluyorum hakemler izin vermedi

98-95 kaybettik.

Yine iyi mücadele ettik,Rancik 43 Dakika sahada kaldı,Oyuncularımızı tebrik ediyorum

of ya gitti maç 98-95 hakemler inş. hayatınızda her şey ters gider. Bu kadar sölüyorum.

hiç olmazsa evimizdeki jerusalem maçını kazansak
şeref sayısı gibisinden........

Re: Eurocup | Valencia - Galatasaray

Sühan Cem' Alıntı:
Dinlenmiş gidiyoruz maça. Kazanacağımızı düşünüyorum. Hafta sonu oynanacak maç içinde, iyi bir prova olacak
Çok yorulduk haftasonu içinde kötü oldu.

Re: Eurocup | Valencia 98 - Galatasaray 95

Takımda bir kademsizlik var. Maç 83-81 Evren iki atış kullanıyor. 2 sini de atamıyor. Uzatmalarda 3 atışlık faul kazanıyor. Üçünüde atıyor. Ne diyelim sağlık olsun desek, bünye razı değil.

Çok büyük beklentiye girdik ama kadro bu. Sağlık olsun.

Uzun zamandır böyle kötü hakemler izlememiştim. Resmen maçı alıp onlara verdiler.

Herşeye rağmen takımın mücadelesi hoşuma gidiyor, izlemek keyif veriyor. Zaman zaman yapılan çok basit hatalar var, mesela Darius içeri daldığında önüne 3 kişiyi çekmişken potayı zorlayacağına topu bir dışarı çıkartmayı denese çok daha kolay sayılar bulabiliriz. Geröi bunuda yapsa sanırım yeri burası olmazdı.

Fener maçına umutla bakıyorum.

hiç olmazsa evimizdeki jerusalem maçını kazansak
şeref sayısı gibisinden........

Geri