Eurocup 2. Tur 5. Maç | UNICS Kazan 92 - 89 Galatasaray CC

Re: Unics Kazan 92-89 GALATASARAY

Ya arkadaş bu kaçıncı maç oldu üst üste 2-3 sayıyla kaybettiğimiz ne oluyor takıma ya yenilcekse yesin 20 sayı böle yenilmek çok kötü ya okadar çaba uğraş yorgunluk hiç bir şeye deymiyor. Yani takım resmen kendi kendine yeniliyor kaç maçtır. Şu grupta diğer maçlar hangi skorlarla bitiyor bilmiyorum ama biz heralde tüm takımları zorlayan ancak 0 galibiyeti olan tek takımızdır. Çok ilginç bu mağlubıyetler oyuncularında taraftarında moralını çok bozuyor. Hadi 10-15 sayı yersin saydırırsın yönetime güçümüz yetmedı dersın falan filan ama son 5-6 maçtır hep ucu ucuna kaybediyoruz buda daha çok sinirlendiriyor adamı.
 
Re: Unics Kazan 92-89 GALATASARAY

5 te 5 de yapabilirdik biraz şans şansımız olsa...

Canları sağolsun ligden düşmemeliyiz.
 
Re: Unics Kazan 92-89 GALATASARAY

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":33hnm59u]Washington 32 sayı , 5 ribaunt , 7 asist.
Aklımdan Türkiye liginde neden bazı maçlarda saçmalıyor acaba avrupada kendini gösterip gitmek mi istiyor diye geçmedi değil[/quote:33hnm59u]
Gitsin ya dengesiz adamın teki bütün maç iyi oynar gider saçma sapan bir top kaybı , bir şutla bitirir herşeyi.Bize Jasaitis , Mike Wilkinson gibi profesyonel adamlar gerekli.
 
Re: Unics Kazan 92-89 GALATASARAY

yıne sanssızlık,hepsi cok ii mücadele etti yine.benchten gelen katkının az olması bu macları kaybetmemizin nedenlerinden biri.
bi de hiç olmazssa fark yemiyoruz,çıkıp aslanlar gıbı mucadele ediyorlar oyuncular.(besiktasın unics ile yaptıgı macları hatırlayanlar olur herhalde)
 
Re: Unics Kazan 92-89 GALATASARAY

Dwash 32 sayı atıyor, yine yaranamıyor kimseye. O sayıları atmasa maç zaten çok önceden kopardı
 

Üst