Eurocup 2. Tur 6. Maç | Asefa Estudiantes 71 - 69 Galatasaray CC

Galatasaray Cafe Crown, ULEB Eurocup K Grubu altıncı maçında İspanya temsilcisi Asefa Estudiantes ile karşılaşacak. İspanya’nın başkenti Madrid’deki mücadele, 1 Mart Salı günü, saat 20.30’dan itibaren Galatasaray TV’den naklen yayınlanacak.

Maç: Asefa Estudiantes – Galatasaray Cafe Crown
Salon: Palacia Vistalegre
Tarih: 01.03.2011 Saat: 20.30
Yayın: Galatasaray TV (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

Asefa Estudiantes, ULEB Eurocup K Grubu’na CEZ Nymburk (87-80) ve Galatasaray Cafe Crown (68-57) galibiyetleriyle başladıktan sonra, 87-85’lik skorla yenildiği Pepsi Caserta’yı 90-80 mağlup ederek grup liderliğine yükseldi. İspanya temsilcisi, beşinci maç gününde Nymburk’u deplasmanda yendikten sonra birinciliği garantiledi. Estudiantes, 18 takımlı İspanya Ligi’nde ise 22 hafta sonunda 11 galibiyetle 10. basamakta yer alıyor.

Galatasaray Cafe Crown, Asefa Estudiantes ile İstanbul’da yaptığı mücadelede rakibine 68-57’lik skorla kaybederken karşılaşmanın ikinci yarısında 18 sayı üretebilmişti.

ULEB Eurocup K Grubu’ndaki ilk iki maçında Pepsi Caserta (76-81) ve Asefa Estudiantes (57-68) karşısında mağlup olan Galatasaray Cafe Crown, CEZ Nymburk’u İstanbul’da 76-75 ve Çek Cumhuriyeti’nde de 77-62’lik skorlarla mağlup ederek yeniden iddialı konuma gelmişti. Ancak K Grubu’nun beşinci maç gününde İtalya takımı Pepsi Caserta’ya evinde 64-54 kaybeden takımımız, ULEB Eurocup’ta son sekiz arasına kalma şansını kaçırdı.

Galatasaray, ligde ise Pınar Karşıyaka (80-67) ve Tofaş (90-62) galibiyetlerinin ardından Medical Park Trabzonspor’u 87-80 yenerek ikinci olduğu puan tablosundaki yerini korudu.

Gönül isterdi ki bu maç için heyecanlı olalım, günlerdir bu maçın kritiğini yapalım... Ama ne yazık ki bu sene Avrupa maceramıza nokta koyacağımız formalite maçı oldu bu karşılaşma.

İddiamız olmamasına rağmen Avrupa´ya galibiyetle veda etmek güzel olur.
 
göksenin,melih,sertaç gibi genç oyuncular çok süre alacaklardır.tutku,shipp ikilisi süre almazlar hafta sonundaki efes maçı düşünülerek.bu arada maçı eurosportta yayınlayacak.gönül şunu istiyor şu estudiantese gider ayak bir çelme takalım.
 
Umarım genç oyuncularımız yeterli süreyi alır ve güzel bir maç olur. Galibiyet alırsak da hoş bir kapanış yapmış oluruz. Başarılar Aslanlar
 
Tutku bu takımın beyni, umarım bu maç dinlenir.

Göksenin-Melih-Sertaç-Muhammed 20 küsür dakika alır umarım. Onun dışında son maçlarda diğer oyunculara nazaran kötü olan Evren-Rancik ikilisi de bol süre alıp kendilerine gelmeleri sağlanabilir.
 
Göksenin-Melih-Sertaç-Muhammed gibi genç oyuncularımızın çok süre alacağı Efes maçı öncesi takımın performansını arttıracağı güzel bir prova maçı olmasını istiyorum. Umarım dediklerim gerçekleşir birde üstüne galibiyet alırsak ne olursa olsun galibiyet güzeldir(ayrıca Galatasaray'ın hiçbir zaman kolay lokma olmadığını da gösterir bu avrupalılara)
 
İkiye bölünen ekranıyla,Oktay hocanın molalardaki vecizeleriyle gayet keyifli maç.Spiker arkadaş skora fazlasıyla kafayı takmış durumda.Kazansak bizden fazla sevinir muhtemelen.Estudiantes tribünü de akıllı olsun.Gelecek senelerde karşılaşırsak üzülürler sonra.Kol da takarız,balta da indiririz.Formalite maçı diye faul yapmayacağaız sanki,allah allah...
 

Üst