Akatlar´da tribünlerin sahayla iç içe olması nedeniyle maç yapılmasına ULEB hayatta izin vermez ama Ülker grubunun büyük bir lobisi var FIBA nezdinde. Şanlı sponsorumuz Fener Ülker ya da Beşiktaş CT olunca gücünü sonuna kadar kullanıyor ama konu Galatasaray olunca köşesine çekiliyor.Can Akogul' Alıntı:Ulker ne yapıyor. geçen sene final 8 sponsorluğu yapıyorlar , iş GS'ın menfaatine gelince ortada yoklar. İş işten geçmiş ama ben bunu hazmedemiyorum.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:1-2 sene içinde Ülker'den kurtulacağız!
Aslantepe sponsorumuz olacak, yada aslantepenin sponsoru biz olacağız
[/quote:212hw4mp]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":212hw4mp]1-2 sene içinde Ülker'den kurtulacağız!
hem biz hem telekom eyüp abiEyüp YILDIZ' Alıntı:1-2 sene içinde Ülker'den kurtulacağız!
hem biz hem telekom eyüp abi [/quote:25jr1fmm]Dün öğrenmiştim Telekom meselesiniOnur Karakuzu' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":25jr1fmm]1-2 sene içinde Ülker'den kurtulacağız!
bence de olacaktır ama olaylar soğusun diye kamuoyu baskısından çekindikleri için açıklamıyorlardırUğur YILMAZ' Alıntı:Bence diğer kulüpleri daha fazla işkillendirip harekete geçirmemek için bu konular seneye açıklanır. Yoksa diğer dallarda da bir katkı olacaktır kanımca...
bildiğim kadarıyla 2yıllık anlaşmışlardı ama onlar almazlarsa yine ntvspor alır kanal süper ya orayı açarken heycan duyuyorum bide gs tv yi düşününce of diyorum yamustafa_güler' Alıntı:Bu sene maçlar yine 24 te mi olacak acaba?