Malaga yı tutuyorum ama Valencia nın alıp seneye Eurolig te olması bizim açımızdan daha iyi olur gibi.
44-46 Malaga önde 3. çeyrek 2:24 var.
44-46 Malaga önde 3. çeyrek 2:24 var.
Normal sartlarda eski euroleauge formati olsaydi eger, bizim elenip burada kupayi alip tekrar euroleuge e kaitlim yapmamiz gerekiyordu. adamlar bizim icin formati degistirdiler, helal olsun ne diyelim.
Renktaşlar 3 maçlı final serisi nasıl oluyor? 3. maç 1-1 olursa mı oynanacak yoksa farklı bir sistem mi var?
Eurolegue'de zaten 30 maçlık uzun bir seri oynuyorsun, kimi zaman haftada 2 maç yapıyorsun.30 maçlık seriden sonra adamlar birde Eurocup'da mı oynatsın? Nisanın 2.haftası EL normal sezonu bitiyor. O haftaya kadar Eurocup şampiyonu belli oluyor zaten. Bizim için niye değiştirsinler yahu
Normal sartlarda eski euroleauge formati olsaydi eger, bizim elenip burada kupayi alip tekrar euroleuge e kaitlim yapmamiz gerekiyordu. adamlar bizim icin formati degistirdiler, helal olsun ne diyelim.
Eurolegue'de zaten 30 maçlık uzun bir seri oynuyorsun, kimi zaman haftada 2 maç yapıyorsun.30 maçlık seriden sonra adamlar birde Eurocup'da mı oynatsın? Nisanın 2.haftası EL normal sezonu bitiyor. O haftaya kadar Eurocup şampiyonu belli oluyor zaten. Bizim için niye değiştirsinler yahu
eski format yazmisim guzel kardesim. eski format eski euroleauge formati - gozlukleri degistir bir zahmet.
Okudum, cevap değişmiyor yine aynı. Haklısın bizden ürktüler, Galatasaray EC almasın diye sistemi değiştirdiler..
Ogrenciysen cok daha iyi calisman gerekiyor, is yeri sahibiysen batisa hazirlan cunku okudugunu anlamiyorsun. demek ki ezbere yasiyorsun. sen daha gecen yilki euroleauge formatini bilmiyorsun ki, bilsen alakaya maydanoz cevaplar vermezsin. 30 macli sistem yeni sistem ilk defa deneniyor - yani bu sistem degilde daha onceki sistem olsa biz eurocupta yola devam edip o kupayi cok buyuk ihtimal yine alirdik ve euroleague istemese bile yine karsilarina dikilirdik.
Simdi tekrar soruyorum, eski Euroleauge sisteminde gruplarda elenip eurocupa gittiginizde ve o kupayi aldiginiz da euroleague dogrudan katilim sagladiginiza gore sizi bundan alikoyacak ne var ?