EuroCup 3. Hafta | Buducnost Voli 87-78 Galatasaray Odeabank

öyle teknik yorum yapmaya hiç gerek yok, olmamış, bu kadar ruhsuz, mücadelesiz, yumuşak ve dağınık bir takımı ben Galatasaray erkek basketbol takımını izlediğim bu 6 yıl içinde hiç ama hiç görmemiştim. yazıklar olsun, yazıklar olsun...

İkili oyun sonrasında savunmamızın aldığı şekil. 2-3 saniye kimse çıkmadı karşısına. adam da acıdı mı yoksa şaşırdı mı nedir, atmadı şutu.

Erman Kunter'in iş ahlakının olmadığını görmek için takımla beraber yaşamaya lüzum yok.

Karadağ'da bıraksınlar öyle dönsünler, Halil Üner'li dönemde bile bundan çok daha iyi takımlarımız vardı.

Yazıklar olsun, aldığın her kuruşta haram olsun.

Rezillik yaşıyoruz şu an. Takımın sene başından beri görebildiğimiz bir oyun mantalitesi yok. Sahada kimse ne yaptığını bilmiyor. Erman Hoca'ya güvenmiştik ama o güveni hızlı bir şekilde kaybediyor. Bu böyle devam etmez, etmemeli.

anlayamadığım nokta şu, şu takımda veya kenarda 1 kişi demi isyan etmez şu duruma? Herkes mi ruhsuz olur? nedir bu çaresiz kabullenmişlik? Yeter artık, yeter...

Oktay Mahmuti döneminden beri mücadele etmeyen, gıyıl gıyıl top oynayan takımlardan gına geldi ya. Buducnost gibi takımdan 35 dakikada 75 sayı yemek, 20 fark görmek nedir? Biz Eurocup şampiyonluğundan sonra şubede bir kültür oluşmasını beklerken 2 yıldır vasat hücum ettiğimiz her maçta kevgire dönmekten illallah geldi artık. Şu adamların büyük yıldızlarını izlemektense Mahmuti'nin yaptığı saçma Savovic transferinden katkı alma çabasını bile özledim vallahi. Bizim amatör şubeleri toptan elden geçirecek yönetime ihtiyacımız var, onu da yapacak yönetim daha bizim yakalara pek uğramadı.

Sezon başı vs. hiç farketmez. Kimsenin Galatasaray ismini böyle rezil etmeye hakkı yok.

Erman Kunter, Can Topsakal birlikte gidin ve bu kulüpten uzak durun.

Spor kulübünü futboldan ibaret zanneden Dursun Özbek, senin de farkın yok.

Başarılı olunca kanal kanal gezip mobese kameralarına bile konuşmayı biliyorsunuz. Başarısız olunca da aynı hassasiyeti gösterin ve topluca istifa edin. İnsan ezeli rakibinin durumuna bakar da biraz olsun utanır.

Bence genel olarak boşuna isyan ediyoruz. Bu kulübü şu anda yöneten Başkan olacak kişinin Basketboldan zerre dahi anlamadığı ve zerre kadar da başarı arzulamadığı herkesçe malum. Bu sebeple Topsakal ve Erman Kunter görevlerine devam ederler. Bu çıkmazdan kurtuluşumuz çok zor...

87-78 kaybettik. Podgorica deplasmanı her zaman zordur. Buducnost daha geçtiğimiz hafta deplasmanda Hapoel i yendi. İkili averaj açısından çok kötü sonuç değil ama ne oyunu ne de son 3 dakika haricinde mücadeleyi beğendim. Kunter de oyuna çok geç müdahale etti, resmen uyuduk. Benim maçla ilgili problemim oyun. Artık ivmelenerek düzelmesi gerekiyor oynadığımız oyunun ve buna ek olarak oyuncular arası uyumun da artması lazım. Dakikadan dakikaya korkunç farklılıklar gösteriyor takım. Onun dışında bu maç büyük kayıp değil, asıl kaybı geçtiğimiz maç yaşadık. Grissin Bon u içeride dışarıda yenmeliydik.

Ataman koçtan öte vizyon demekti. Madem o gidecekti vizyonu en az onun kadar yüksek biri gelmeliydi. O gidince malesef tahmin ettigim gibi GS da basketbolda bitti. Geriye gideceğimizi biliyordum da bu kadarını da tahmin etmiyordum. Eurocup şampiyonluğundan ligde play off kovalayan Avrupada averaj takımına. Umarım daha da düşmeyiz ama bize müstehak. Kendi düşen ağlamaz. Zamanında tepkiyi sert bir şekilde göstermedik...